Libnet.ro
UNICEF

11:15

Motivele pentru care AUR cere demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

B1 B1,
Motivele pentru care AUR cere demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

Reprezentantii Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR) au mers, la sfarsitul saptamanii trecute, sa protesteze in fata Ministerului Sanatatii. Acestia i-au cerut demisia ministrului Vlad Voiculescu,. continuă pe B1

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, cere demisia ministrului Sanatatii: Obligatoriu gest de asumare a raspunderii pentru tragediea de la Matei Bals

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, pentru incendiu tragic de la Instiutul Matei Bals. Acesta a precizat ca demisia ministrului Sanatatii este un.

PSD cere demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Alfred Simonis: Pentru modul sfidator in care s-a comportat si pentru felul in care trateaza aceasta situatie, fara niciun fel de regret si empatie (VIDEO)

Alfred Simonis, liderul deputatilor PSD, a declarat luni ca social-democratii cer demisia lui Vlad Voiculescu din functia de ministru al Sanatatii pentru modul sfidator in care s-a comportat politicianul.

PSD cere schimbarea ministrului Sanatatii: Alesii social-democrati s-au prezentat in Parlament cu pancarte negre cu mesajul Voiculescu Demisia (VIDEO)

Reprezentantii opozitiei au organizat un protest, luni, in Parlament. Social-democratii cer demisia Ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, in contextul tragediei de la Institutul Matei Bals. in urma.

George Simion (AUR) cere demisia lui Vlad Voiculescu si Raed Arafat, in urma tragediei de la Spitalul Matei Bals: Au timp pana maine, ora 17:00

George Simion, presedintele partidului AUR, cere ferm demisia lui Vlad Voiculescu si sefului DSU, Raed Arafat. Pana sambata dupa-amiaza au timp Voiculescu si Arafat, potrivit parlamentarului. Am cerut.

Actori romani care s-au calugarit si motivele pentru care au ales astfel

In trecut, erau cei mai cunoscuti actori romani ce bucurau lumea pe scenele de teatru. in prezent, s-au retras pentru a-l servi pe Dumnezeu. Au renuntat la carierele lor pentru a fi cat mai aproape de El. Fiecare dintre aceste vedete a luat aceasta decizie din motive personale. Actori romani care s-au calugarit Mihai .

Liderii PSD cer demisia ministrului Sanatatii: O guvernare criminala se spala iar pe maini de moartea unor pacienti. Cate spitale trebuie sa arda?

Liderii social-democrati, Marcel Ciolacu si Gabriela Firea, au cerut, vineri, demisia responsabililor din sistemul de sanatate, in frunte cu ministrul Sanatatii, in contextul incendiului de la Institutul Matei Bals din Capitala. Membrii PSD acuza actuala guvernare de faptul ca a avut toate resursele necesare pentru a se asigura ca astfel de incidente nu se vor mai intampla, insa nimic nu a fost concretizat.

Ciolacu ii cere demisia lui Voiculescu

Demisia ministrului Sanatatii este un infim, dar obligatoriu gest de asumare a raspunderii pentru tr.

PSD a depus motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii. Parlamentarii PSD au venit la plen cu pancarte negre: Voiculescu demisia

Social-democratii au anuntat, luni, in plen depunera motiunii simple impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Deputatii si senatorii PSD i-au cerut demisia ministrului Sanatatii, purtand pancarte negre cu acest mesaj in Parlament. Social-democratii au defilat cu pancartele prin fata presedintelui PNL, Ludovic Orban, care sustinea o declaratie de presa.

AUR ii cere demisia lui Vlad Voiculescu: coruptia si incompetenta continua sa ucida

AUR considera ca vinovatia pentru tragedia de la Matei Bals este fara echivoc a politicienilor, a c.

AUR solicita demisia de urgenta a celor responsabili de tragedia de la Institutul and Matei Bals and

Alianta pentru Unirea Romanilor AUR) solicita demisia de urgenta a celor responsabili de tragedia de la Institutul Matei Bals.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )