Libnet.ro
UNICEF

22:15

Motivele pentru care Liviu Dragnea contesta sechestrul pus pe avere in dosarul Tel Drum

Adevărul Adevărul,
Motivele pentru care Liviu Dragnea contesta sechestrul pus pe avere in dosarul Tel Drum

Nicio institutie public nu s-a constituit parte civila pentru recuperarea prejudiciului i dosarul Tel Drum. Aceasta este principala aparare a avocatilor lui Liviu Dragnea care contest sechestrul asigurator pe intreaga avere. continuă pe Adevărul

Termenul in dosarul in care Liviu Dragnea contesta sechestrul pe avere, stabilit pentru 29 noiembrie

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a stabilit ca termen data de 29 noiembrie in dosarul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, contesta masura sechestrului asigurator luata de Directia Nationala Anticoruptie in dosarul Tel Drum, informeaza News. ro.

Liviu Dragnea va contesta sechestrul pus de DNA pe bunurile sale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, va contesta sechestrul pus de DNA pe bunurile sale, au anuntat avocatii acestuia, dupa ce au studiat dosarul mai bine de opt ore. Procurorii au pus sechestru pe un teren, un.

Dosarul Tel Drum: Care sunt motivele invocate de avocatii lui Liviu Dragnea pentru a ridica sechestrul asigurator pus pe avere

Liviu Dragnea contesta la Curtea Suprema sechestrul asigurator pus pe intreaga sa avere, in ancheta Tel Drum. Avocata presedintelui PSD invoca faptul ca nicio institutie nu s-a constituit parte civila in dosar. Si cum nimeni nu cere recuperarea prejudiciului, procurorul nu ar fi avut dreptul sa ia masuri asiguratorii, spune aparatorul lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a contestat sechestrul pe avere

Liviu Dragnea a contestat la inalta Curte de Casatie si Justitie sechestrul instituit pe intreaga sa avere, in ancheta Tel Drum. Maria Vasii, avocata liderului PSD, invoca faptul ca nicio institutie nu s-a constituit parte civila in acest dosar si, prin urmare, necerand nimeni recuperarea vreunui prejudiciu, procurorul nu ar fi avut dreptul sa ia masuri asiguratorii.

Dosarul Tel Drum: Avocatii lui Liviu Dragnea vor sa conteste sechestrul asigurator la Curtea Suprema

Avocatii liderului social-democrat au anuntat ca astazi vor merge la Curtea Suprema sa depuna contestatie impotriva masurilor asiguratorii luate de procurorii anticoruptie in dosarul in care Liviu Dragnea este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, de fraude europene si abuz in serviciu. Este vorba de fapte care ar fi fost comise in perioada in care era presedinte al Consiliului Judetean Teleorman.

BOMBA ZILEI! Dupa ce DNA a pus SECHESTRU in dosarul TelDrum, LIVIU DRAGNEA a .... S-a intamplat in urma cu PUTIN TIMP ...

Liviu Dragnea a contestatsechestrul pus de DNA in dosarul TelDrum. Procurorul nu a procedat, potrivit legii, la determinarea pretinsului prejudiciu. Nu a procedat la evaluarea.

Contestatia lui Liviu Dragnea impotriva sechestrului se judeca pe 29 noiembrie

Inalta Curte de Casatie si Justitie va judeca pe 29 noiembrie contestatia depusa de presedintele PSD, Liviu Dragnea, impotriva sechestrului pus de DNA pe averea sa in dosarul Tel.

ACADEMIA CATAVENCU: Liviu Dragnea, sechestrul si iubi

Liviu Dragnea o avea mare si s-ar putea sa o aiba tot mai mica. Averea .

Gusa, despre cele doua infrangeri ale lui Liviu Dragnea: Duce PSD pe drumul pierzaniei

Consultantul politic Cozmin Gusa a analizat decizia luata joi de CCR, dar si o declaratie a premierului Tudose, care a marturisit ca nu intelege conceptul de stat paralel, considerand ca a perceput doua mari infrangeri pentru Liviu Dragnea.

Europarlamentarul Catalin Ivan, ironie la adresa lui Liviu Dragnea: imi asum cu optimism si determinare statutul de social democrat apartidic

Europarlamentarul Catalin Ivan spune ca, pentru ca nu poti fi social democrat daca esti in dezacord cu Liviu Dragnea, isi asuma cu optimism si determinare statutul de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )