Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul din spatele rezultatelor proaste inregistrate de Simona Halep

Antena3 Antena3,
Motivul din spatele rezultatelor proaste inregistrate de Simona Halep

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 mondial, a declarat intr-un interviu acordat WTA ca momentele grele din familia ei si oboseala psihica au impiedicat-o sa-si pastreze evolutiile bune pe care le-a avut. continuă pe Antena3

Simona Halep merge in optimi la Toronto

Simona Halep s-a calificat miercuri seara in optimile de finala de laturneul WTA de la Toronto, Rogers Cup. Ea a invins-o fara mari probleme pe Jelena Jankovic, in doua seturi, aratand un tenis solid, fara greseli si fara frica. Halep va juca joi in optimi, la o ora ce se va afla joi dimineata. Puteti comenta meciul aici, pe forum.

WTA Toronto Simona Halep vs Jelena Jankovic 6-3, 6-4/ In optimi cu multa incredere

Simona Halep a avut parte de o revenire fericita pe terenul de tenis nu a mai evoluat dupa eliminarea de la Wimbledon), numarul trei mondial invingand-o in doua seturi, scor 6-3, 6-4, pe Jelena Jankovic 23 WTA), in turul doi al Rogers Cup de la Toronto. Meciul a durat o ora si 22 de minute, iar Simona a evoluat cu incredere in multe momente.

LIVETEXT Simona Halep la Toronto: meci cu Jankovici de la ora 20.45. Partida marilor sperante pentru Simona

Simona Halep o intalneste de la ora 20. 45 pe Jelena Jankovici, partida din turul al doilea al Rogers Cup, turneul de la Toronto care reuneste 16 tenismene din Top 17.

LIVETEXT Simona Halep la Toronto: a inceput meciul cu Jankovici. Simona castiga primul set fara emotii: 6-3!

Simona Halep o intalneste de la ora 21. 00 pe Jelena Jankovici, partida din turul al doilea al Rogers Cup, turneul de la Toronto care reuneste 16 tenismene din Top 17.

VIDEO Simona Halep la Toronto: victorie mare in fata Jelenei Jankovici, scor 6-3, 6-4! Revenire cu stil pentru Simona!

Simona Halep a invins-o Jelena Jankovici, scor 6-3, 6-4, in turul al doilea al turneului de la Toronto Canada) si s-a calificat in optimi.

Simona Halep a pierdut locul 3 WTA, fiind intrecuta de Petra Kvitova

Simona Halep a pierdut pozitia a treia din clasamentul WTA, coborand pe locul patru, fiind intrecuta de Petra Kvitova, scrie ziare. com. Jucatoarea din Cehia are in acest moment 4. 995 de puncte, in timp ce Simona.

Simona Halep a explicat perioada mai putin fasta pe care o traverseaza: Am avut momente grele in familie

Cu putin timp inainte de startul in turneul de la Toronto Rogers Cup), Simona Halep a vorbit despre problemele pe care le-a avut in ultima perioada. Numarul trei mondial a explicat motivele caderii din ultimele luni. Am avut unele probleme grele in familia mea, mintea mea era altundeva, a precizat Simona.

Simona Halep la Toronto. Sportiva a dezvaluit cauzele esecurilor din ultimele luni: Am fost cu mintea in alta parte

Simona Halep va juca in aceasta seara in turul al doilea al turneului de la Toronto, unde o va intalni pe sarboaica Jelena Jankovici.

Rogers Cup: Simona Halep, eliminata in primul tur la dublu

Perechea Simona Halep/Daria Gavrilova Romania/Rusia), beneficiara a unui wild-card, a ratat, marti, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului Rogers Cup de la Toronto Canada).

Simona Halep, esec la Toronto

Perechea Simona Halep/Daria Gavrilova Romania/Rusia), beneficiara a unui wild-card, a ratat, marti, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Toronto Canada), dotat cu premii.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )