Libnet.ro
UNICEF

09:01

Simona Halep, esec la Toronto

Antena3 Antena3,
Simona Halep, esec la Toronto

Perechea Simona Halep/Daria Gavrilova Romania/Rusia), beneficiara a unui wild-card, a ratat, marti, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Toronto Canada), dotat cu premii. continuă pe Antena3

Simona Halep la Toronto: esec categoric suferit de romanca dupa 42 de zile de pauza. Cat a rezistat pe teren

Simona Halep a debutat, marti, la Rogers Cup, primul turneu care marcheaza pregatirile ei pentru US Open 31 august - 13 septembrie). Din pacate, startul a fost unul complet ratat de jucatoarea din Romania.

Simona Halep la Toronto: romanca si-a aflat adversara din turul II. E pe locul 23, dar n-a mai batut-o pe Simona din 2010

La revenirea pe terenul de tenis, dupa o pauza de mai bine de o luna, Simona Halep va avea o misiune facila la Rogers Cup, la Toronto.

Simona Halep incepe la Toronto diseara cu meciul de dublu

Simona Halep va debuta la turneul Rogers Cup de la Toronto cu meciul de dublu, diseara dupa ora 0:00 a Romaniei.

Simona Halep la Toronto: start extrem de dificil pentru jucatoarea noastra. Urcusul incepe cu Jankovici sau Garcia

Cap de serie numarul doi la Rogers Cup, de la Toronto, Simona Halep va intra direct in turul al doilea al compeitiei canadiene.

Simona Halep, eliminata in primul tur la Toronto, la dublu

Perechea Simona Halep/Daria Gavrilova Romania/Rusia), beneficiara a unui wild-card, a ratat, marti, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Toronto Canada), dotat cu premii in valoare totala de 2. 000 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep, eliminata in primul tur la Toronto

Perechea formata din sportivele Simona Halep si Daria Gavrilova Rusia), beneficiara a unui wild-card, a ratat, marti, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Toronto.

Rogers Cup: Simona Halep, eliminata in primul tur la dublu

Perechea Simona Halep/Daria Gavrilova Romania/Rusia), beneficiara a unui wild-card, a ratat, marti, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului Rogers Cup de la Toronto Canada).

Simona Halep o va intalni pe Jelena Jankovici in turul doi al turneului Rogers Cup de la Toronto

Simona Halep, cap de serie numarul 2 si pozitia a treia in ierarhia mondiala, o va intalni pe jucatoarea sarba de tenis Jelena Jankovici, locul 23 WTA, in turul doi al turneului Rogers Cup de la Toronto,.

Simona Halep, despre turneul de la Toronto: Nu am obiective. Vreau doar sa obtin calificarea la Singapore in acest an

Simona Halep a declarat ca nu are niciun obiectiv pentru sezonul nord-american pe suprafata rapida pe care il va incepe in aceasta saptamana la Toronto. Nu am obiective, nu am asteptari de la mine, vreau.

Simona Halep a deschis bursa de la Toronto

Simona Halep a deschis luni bursa de la Toronto, una dintre cele mai mari din lume, actionand clopotelul care anunta inceperea tranzactiilor, informeaza Mediafax. Halep participa incepand de luni la Rogers.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2094 seconds )