Libnet.ro
UNICEF

16:30

Motivul eliberarii din inchisoare cu patru ani mai devreme a liderului celor sapte violatori din Vaslui

Adevărul Adevărul,
Motivul eliberarii din inchisoare cu patru ani mai devreme a liderului celor sapte violatori din Vaslui

Conduita ireprosabila in timpul detentiei, zilele castigate pentru cazarea in conditii necorespunzatoare si munca prestata in spatele gratiilor i-au adus eliberarea liderului celor 7 violatori din Vaslui cu patru ani inaintea executarii integrale a pedepsei. continuă pe Adevărul

MINISTRUL MUNCII: Vom schimba conventiile dintre CNPP si banci pentru ca banii sa ajunga mai devreme la pensionari

Conventiile dintre Casa Nationala de Pensii Publice si banci vor fi schimbate, astfel incat banii sa ajunga cat mai devreme la pensionari, a anuntat marti, pe pagina sa de Facebook, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, relateaza Agerpres.

Asistentul medical care viola paciente a iesit din inchisoare in doar 3 ani

Legea penala mai favorabila, prevederile Legii recursului compensatoriu si faptul ca a platit daunele morale si cheltuielile de judecata au fost motivele care au contat la liberarea conditionata a fostului asistent de la Spitalul Judetean de Urgenta.

Mihai Fercala va conduce SIF Transilvnia, pentru inca patru ani

Iulian Stan si Stefan Szitas au primit noi mandate in directoratul SIF-ului Mihai Fercala va mai conduce inca patru ani SIF Transilvnia SIF3), Consiliul de Supraveghere al societatii de investitii cu sediul in Brasov acordandu-i un nou mandat in directoratul SIF-ului, incepand cu 20 aprilie 2020 si pana in 19 aprilie 2024, informeaza emitentul printr-un comunicat remis, astazi, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

incepe reabilitarea Cazinoului din Constanta, dupa patru ani si patru licitatii esuate

Incep lucrarile de restaurare a Cazinoului din Constanta, dupa patru ani si patru licitatii esuate. Primarul Constantei a anuntat ca miercuri va preda cladirea Companiei Nationale de Investitii si constructorului. Lucrarile costa 94 de milioane de lei, transmite Mediafax.

Romania a importat de patru ori mai multe gaze in octombrie 2019

Romania a importat in octombrie 2019 un cantitate de gaze de 2,991 milioane de MWh, de aproape patru ori mai mare decat in aceeasi luna a anului precedent, potrivit datelor Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie.

Lovitura in Justitie. Sentinta care il poate elibera pe Liviu Dragnea din inchisoare

Liviu Dragnea ar putea fi eliberat din inchisoare. Exista o sentinta care il poate elibera pe fostul lider PSD.

Pilonul II a avut in 2019 cel mai bun randament din ultimii noua ani, sustin firmele care gestioneaza activele celor 7,4 milioane de romani

Cele sapte fonduri de pensii private obligatorii Pilonul II) au realizat in 2019 un randament mediu de 11,8%, cea mai buna performanta din ultimii 9 ani, pe fondul recuperarii deprecierilor cauzate de efectele OUG 1142018 in economie si pe pietele financiare, precum si evolutiilor peste asteptari ale Bursei, a anuntat joi APAPR, asociatia care reprezinta firmele care gestioneaza fondurile de pensii. Din cele 13 miliarde de euro administrate de Pilonul II la finele anului 2019, peste 2,6 miliarde de euro 12,6 miliarde de lei) reprezinta castigul net obtinut din investitii, exclusiv pentru cei peste 7,4 milioane de romani care contribuie la acest sistem.

A inceput sa tuseasca si a crezut ca e racit. S-a dus sa se culce mai devreme, iar iubita lui l-a gasit inconstient. Ce s-a intamplat in numai cateva ore i-a socat si pe medici

Povestea tragica a unui tanar de 34 de ani, din Manchester, i-a impresionat cu toti, cu atat mai mult cu cat multi dintre noi obisnuim sa ne tratam singuri acasa atunci cand credem ca avem o banala raceala.

Noul spital de bolnavi psihic de la Ganesti va fi dat in folosinta cu cateva luni mai devreme decat se stabilise

Investitia de 14 milioane de euro este realizata din bugetul Consiliului Judetean Galati. Noua cladire va inlocui complet vechile pavilioane ale unitatii medicale, care sunt considerate improprii pentru asistenta medicala a bolnavilor psihic.

Asociatia pentru pensii private: Pilonul II a avut in 2019 cel mai bun RANDAMENT din ultimii 9 ani

Cele 7 fonduri de pensii private obligatorii Pilonul II) au realizat in 2019 un randament mediu de 11,8%, cea mai buna performanta din ultimii 9 ani, pe fondul recuperarii deprecierilor cauzate de efectele OUG.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )