Libnet.ro
UNICEF

06:15

Motivul uluitor pentru care presedintele Ungariei nu a mai venit la summitul de la Bucuresti

B1 B1,
Motivul uluitor pentru care presedintele Ungariei nu a mai venit la summitul de la Bucuresti

Presedintele maghiar Janos Ader si-a anulat vizita in Romania cu ocazia sumitului Iniatitiva celor Trei Mari. Motivul este unul halucinant pentru acest nivel al relatiilor diplomatice. Mai exact, avionul cu. continuă pe B1

Cti romni vnd pe eBay si care sunt cele mai vndute produse

Peste 5. 000 de comercianti din Romania au vandut in primele sapte luni din acest an aproape 192. 000 de produse prin platforma de comert online eBay. Iata care sunt cele mai vandute produse.

LOTO. Care sunt numerele care ies cel mai des la extragerea LOTO din Romania

Loteria Romana prezinta pe pagina sa oficiala, numerele care ies cel mai des la extrageriile LOTO. Cele mai repetitive numere sunt 36 si 5. La fel de bine stau si numere 2, 4, 6, 9, 12, 13, 17, 22, 2.

Traian Basescu explica motivul pentru care premierul a ratat intalnirea cu Juncker: Daca Dancila avea protectie SPP, Serviciul tinea avionul in aer pana ajungea ea la aeroport

Premierul Viorica Dancila a ratat discutia cu presedintele Comisiei Europene, intarziind la intalnirea pe care ea insasi o solicitase. in opinia fostului presedinte Traian Basescu, acest lucru s-a.

Motivul pentru care specialistii recomanda sa mergi mai des la mare

Specialistii in neurologie au descoperit ca mersul la mare frecvent aduce o multime de beneficii. Sentimentul incredibil de pace si liniste pe care il simti atunci cand esti la plaja a fost denumit ca blue.

Motivul pentru care locurile din avion sunt atat de inghesuite

In trecut ne referim la anii 50-60-70), turistii care calatoreau cu avionul aveau la dispozitie un spatiu infinit mai mare si cursa era o adevarata placere. Desi tehnologia a evoluat si aeronavele sunt.

Atentie! Motivul pentru care nu e bine sa mergi duminica la cumparaturi

Lunea este ziua in care e bine sa ne cumparam cosmetice, bere, creme sau sampon, marti este ziua in care e bine sa cumparam produse pentru casa si vin, miercuri este ziua perfecta pentru un mic.

Viorica Dancila il SFIDEAZA pe Dragnea: Motivul pentru care premierul nu da OUG pe amnistie si gratiere

Premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, au avut joi o intalnire cu Liviu Dragnea, la sediul PSD, ocazie cu care au discutat despre ordonanta de urgenta OUG) privind amnistia si.

Cum arata represiunea in Venezuela: Doi pompieri, ARESTATI dupa ce au realizat un filmulet in care presedintele Maduro e personificat de un MAGAR (VIDEO)

Decizie aberanta a autoritatilor din Venezuela. Doi pompieri au fost arestati saptamana aceasta, fiind suspectati ca au realizat un filmulet in care il compara pe presedintele Nicolas Maduro cu un m.

Masinile diesel, interzise OFICIAL! Situatie TERIBILA pentru soferii romani: Cat mai pot circula in marile orase

Comisarul european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska, sustine ca in cativa ani masinile diesel nu vor mai fi vazute pe strazi, informeaza Digi 24. S-a terminat cu autovehiculele.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2571 seconds )