Libnet.ro
UNICEF

17:45

Mugur Isarescu: Cel mai mare pericol pentru Romania in 2014 - decizii politice interne care sa nu fie intelese bine pe plan extern

Hotnews Hotnews,
 Mugur Isarescu: Cel mai mare pericol pentru Romania in 2014 - decizii politice interne care sa nu fie intelese bine pe plan extern

Decizii politice interne care sa nu fie intelese bine pe plan extern si sa determine miscari bruste si masive de capital reprezinta principalul pericol pentru economie in acest an electoral, afirma seful BNR, care mizeaza pe reluarea cresterii creditarii si vede oportune investitiile imobiliare. continuă pe Hotnews

Isarescu: Deciziile politice intelese gresit pe plan extern, cel mai mare pericol pentru ...

Decizii politice interne care sa nu fie intelese bine pe plan extern si sa determine miscari bruste si masive de capital reprezinta principalul pericol pentru economie in acest an electoral, afirma seful BNR, care mizeaza pe reluarea cresterii creditarii si vede oportune investitiile imobiliare. Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a explicat, intr-un interviu acordat Mediafax, conditiile relaxarii monetare mai accentuate de saptamana trecuta, care nu putea fi demarata in perioada in care .

Cargil cumpara 5% din cel mai mare holding agricol ucrainean.

Gigantul american Cargil a achizitionat 5% din actiunile celui mai mare holding ucrainean din agricultura, informeaza RIA Novosti. Tranzactia a fost evaluata la 200 de milioane de dolari. Intelegerea a fost parafata intre Cargil si miliardarul Oleg Bakhmatyuk foto), proprietarul companiei UkrLandFarming, al optulea mare cultivator de teren din lume si al doilea mare producator de oua, conform Financial Times, cu o avere de 4 miliarde de dolari. Citeste si: Poluare pe Dunare cu produse .

Cel mai mare dusman al asiguratorilor lumii.

Costul total al catastrofelor naturale in lume s-a ridicat in 2013 la circa 92 de miliarde euro, o suma moderata in raport cu anii precedenti, potrivit unui studiu al companiei de asigurari germane Munich Re. In ultimii zece ani, catastrofele naturale au provocat, in medie, pagube anuale cu o valoare totala de 184 miliarde dolari la nivel mondial iar anul trecut a fost unul linistit din acest punct de vedere pagubele totale situandu-se la doar 125 miliarde dolari. Pentru 2013, suma ce .

UPDATE. Cutremur puternic cu magnitudine 4,7 in Vrancea, cel mai mare din acest an.

Cutremurul produs duminica seara in zona seismica Vrancea a avut magnitudinea de 4,4 grade pe scara Richter si s-a produs la o adancime de 137 de kilometri, informeaza Institutul National pentru Fizica Pamantului INFP), care anuntase initial parametrii 4,7 grade si 200 de kilometri. INFP a actualizat si informatia privind epicentrul seismului, precizand ca acesta a fost in judetul Buzau, si nu in Covasna, cum se anuntase initial. --- Un cutremur cu magnitudinea 4,7 a avut loc .

Volkswagen a devenit cel mai mare producator auto strain din China, devansand General Motors

Vanzarile Volkswagen in China au urcat anul trecut cu 16%, la 3,27 milioane autovehicule. Grupul german a depasit astfel pentru prima data in ultimii noua ani General Motors GM), preluand titlul de lider in .

Volkswagen a devenit cel mai mare producator auto strain din China

Vanzarile Volkswagen in China au urcat anul trecut cu 16%, la 3,27 milioane autovehicule, grupul german depasind pentru prima data in ultimii noua ani General Motors GM) si preluand astfel titlul de lider in .

Americanii nu l-au recunoscut cand l-au vazut in poza asta. Cum arata cel mai mare terorist al lumii in tinerete

Imagini rare au fost date publicitatii cu cei mai cunoscuti oameni ai lumii, fie personaje pozitive, fie personaje negative. Printre aceste fotografii se numara si una in care apare Osama bin Laden si liderul nor.

Cutremur de 4,4 grade in Vrancea, cel mai mare din acest an

Un cutremur de 4,4 grade pe scara Richter s-a produs duminica seara, la ora 20. 25, in judetul Buzau, din zona seismica Vrancea, la o adancime de 137 de kilometri, informeaza Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP), potrivit Mediafax.

MUGUR ISARESCU: Am candidat o data la Presedintie. NU se mai pune problema. Sa-mi schimb profesiunea la 65 de ani?

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat ca a mai candidat pentru functia de presedinte, iar acum nu se mai pune problema, potrivit unui interviu Mediafax .

Mugur Isarescu antreprenorul: in ce domenii ar investi in continuare

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat ca, daca ar avea disponilitati, ar investi in agricultura, in sectoare productive cu perspectiva sau chiar in imobiliare, potrivit unui interviu Mediafax .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )