Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cargil cumpara 5% din cel mai mare holding agricol ucrainean.

România Liberă România Liberă,
Cargil cumpara 5% din cel mai mare holding agricol ucrainean.

Gigantul american Cargil a achizitionat 5% din actiunile celui mai mare holding ucrainean din agricultura, informeaza RIA Novosti. Tranzactia a fost evaluata la 200 de milioane de dolari. Intelegerea a fost parafata intre Cargil si miliardarul Oleg Bakhmatyuk foto), proprietarul companiei UkrLandFarming, al optulea mare cultivator de teren din lume si al doilea mare producator de oua, conform Financial Times, cu o avere de 4 miliarde de dolari. Citeste si: Poluare pe Dunare cu produse . continuă pe România Liberă

Vanzarile mondiale de PC-uri au avut in 2013 cel mai mare declin din istorie

2013 a fost un an negru pentru producatorii de PC-uri fiindca vanzarile au scazut cu 10%, cel mai dur declin din anii 80' incoace, arata datele Gartner si IDC. De la 350 milioane de unitati, livrarile au scazut la circa 315 milioane, pe fondul asaltului smartphone-urilor si tabletelor. Industria desktop-urilor si tabletelor a incercat sa aduca terminale interesante, insa cifrele arata ca nu a facut destul in lupta cu ultra-portabilele.

UPDATE. Cutremur puternic cu magnitudine 4,7 in Vrancea, cel mai mare din acest an.

Cutremurul produs duminica seara in zona seismica Vrancea a avut magnitudinea de 4,4 grade pe scara Richter si s-a produs la o adancime de 137 de kilometri, informeaza Institutul National pentru Fizica Pamantului INFP), care anuntase initial parametrii 4,7 grade si 200 de kilometri. INFP a actualizat si informatia privind epicentrul seismului, precizand ca acesta a fost in judetul Buzau, si nu in Covasna, cum se anuntase initial. --- Un cutremur cu magnitudinea 4,7 a avut loc .

Volkswagen a devenit cel mai mare producator auto strain din China, devansand General Motors

Vanzarile Volkswagen in China au urcat anul trecut cu 16%, la 3,27 milioane autovehicule. Grupul german a depasit astfel pentru prima data in ultimii noua ani General Motors GM), preluand titlul de lider in .

Volkswagen a devenit cel mai mare producator auto strain din China

Vanzarile Volkswagen in China au urcat anul trecut cu 16%, la 3,27 milioane autovehicule, grupul german depasind pentru prima data in ultimii noua ani General Motors GM) si preluand astfel titlul de lider in .

Cutremur de 4,4 grade in Vrancea, cel mai mare din acest an

Un cutremur de 4,4 grade pe scara Richter s-a produs duminica seara, la ora 20. 25, in judetul Buzau, din zona seismica Vrancea, la o adancime de 137 de kilometri, informeaza Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP), potrivit Mediafax.

REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 13.01.2014

FINANCIAL TIMES * Cargill cumpara o detinere la UkrLandFarming Cargill, grup de tranzactii agricole din SUA, a platit 200 de milioane de dolari pentru o participatie de 5% din UkrLandFarming, cel mai mare holding agricol din Ucraina.

China devine cea mai mare putere comerciala a lumii, devansand SUA

Schimburile comerciale ale Chinei au trecut pentru prima data in 2013 pragul de 4. 000 de miliarde de dolari, ceea ce face din acest stat cea mai mare putere comerciala a lumii, devansand SUA, arata datele publicate, astazi, de Administratia vamala chineza, informeaza AFP.

Opt barbati, cel mai probabil romani, retinuti la Paris: Sunt acuzati ca voiau sa sparga un magazin de bijuterii

Opt barbati, cel mai probabil romani, au fost retinuti, luni, la Paris, fiind prinsi in flagrant in timp ce incercau sa sparga un magazin de bijuterii in apropierea celebrului Bulevard Champs-Elysees,.

Balonul de Aur 2013: Cristiano Ronaldo, cel mai bun fotbalist al lumii

Balonul de Aur 2013 a fost castigat de portughezul Cristiano Ronaldo, acesta fiind desemnat cel mai bun fotbalist al lumii, relateaza Romania Libera. Ronaldo, in varsta de 28 de ani, a mai castigat.

Exporturile Gazprom spre Europa au atins cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani

Grupul rus Gazprom a anuntat, luni, ca anul trecut exporturile sale spre piata europeana au crescut cu 16%, atingand cel mai ridicat nivel de dupa criza financiara din 2008, informeaza Agerpres. Potrivit datelor.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2961 seconds )