Libnet.ro
UNICEF

11:01

Municipalitatea da peste 300.000 de euro pentru harta de zgomot si planul pentru reducerea ...

România Liberă România Liberă,
Municipalitatea da peste 300.000 de euro pentru harta de zgomot si planul pentru reducerea ...

Primaria Capitalei da peste 300. 000 de euro pentru realizarea hartii strategice de zgomot si a planului de actiune pentru diminuarea acestuia in Bucuresti, licitatia urmand sa aiba loc in 30 octombrie, scrie Mediafax. Potrivit unui anunt publicat pe site-ul e-licitatie. ro, Primaria Capitalei vrea sa incheie un contract pe o durata de 14 luni pentru realizarea hartii strategice de zgomot si a planului de actiune pentru diminuarea acestuia in Bucuresti, in conformitate cu prevederile Directivei . continuă pe România Liberă

Amenzi de pana la 500 de euro pentru persoanele care mananca in centrul istoric al Romei.

Municipalitate din Roma, de dreapta, a adoptat o ordonanta ce intra in vigoare marti si prevede o amenda de pana la 500 de euro pentru persoanele care mananca sandvisuri in centrul istoric al orasului, a anuntat presa, citata de AFP, potrivit Mediafax. Este interzisa camparea sau instalarea unor adaposturi improvizate si oprirea pentru a manca sau a bea, astfel ca aceste zone, care au o valoare istorica si arhitecturala deosebita sa fie utilizate exclusiv ca loc in care sa te poti bucura de .

Sorin Oprescu: Fiecare sector cheltuieste 22 mil. euro pe an pentru curatenie; vrem licitatie internationala

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat miercuri, la Comisia de industrii a Camerei, ca fiecare sector cheltuieste anual 22 milioane de euro pentru serviciile de salubrizare, el aratand ca doreste ca PMB sa organizeze o licitatie internationala, serviciile viitorului operator fiind decontate ulterior de sectoare, transmite Mediafax.

Wizz Air va aplica o taxa de zece euro pentru bagajele de cabina.

Pasagerii Wizz Air vor plati o taxa de zece euro daca vor sa transporte in cabina un bagaj cu dimensiunile mai mari de 42x32x25 centimetri, a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa, operatorul low cost, transmite Mediafax. Masura va intra joi in vigoare, pentru pasagerii care au rezervat bilete Wizz Air pentru calatorii incepand cu 24 octombrie. In prezent, transportul bagajelor in cabina este gratuit. Bunurile cumparate in aeroport, dupa controlul de securitate, vor fi permise in .

Un director cere masina de 30.000 euro, pentru a da drumul proiectului Comarnic-Brasov

CNADNR l-a suspendat din functie si il cerceteaza disciplinar pe directorul Directiei Concesiuni dupa ce in documentatia de selectare a consultantului pentru autostrada Comarnic-Brasov au fost trecute printre cerinte un autoturism 25-30. 000 euro si.

WizzAir va introduce de miercuri o taxa de 10 euro pentru bagajele de mana

Compania aeriana low-cost WizzAir va introduce incepand cu miercuri o taxa o pentru bagajele de mana. Taxa nu se va aplica si bagajelor mici care incap sub scaun, ci va fi perceputa pentru bagajele mai mari de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )