Libnet.ro
UNICEF

17:15

Municipiul Bistrita, la un pas de carantina: Incidenta cazurilor de COVID -19 a ajuns la 5,53

B1 B1,
Municipiul Bistrita, la un pas de carantina: Incidenta cazurilor de COVID -19 a ajuns la 5,53

Pandemia de coronavirus se manifesta tot mai intens si in judetul Bistrita-Nasaud,dupa ce numarul cazurilor de infectari a explodat in ultimele zile. Incidenta cazurilor de COVID -19 in municipiul Bistrita. continuă pe B1

Municipiul Bistrita, la un pas de carantina

Municipiul Bistrita este la un pas de carantina, avertizeaza Prefectura Bistrita-Nasaud, precizand ca numarul de cazuri de COVID-19 se apropie de un prag critic ce poate atrage in perioada imediat urmatoare instituirea carantinei zonale.

Decizie CNSU: Masca de protectie devine obligatorie in toate judetele in care rata de incidenta a cazurilor de COVID-19 depaseste 1,5 la mia de locuitori

Masca de protectie devine obligatorie in toate judetele in care rata de incidenta a cazurilor de COVID-19 depaseste 1,5 la mia de locuitori, a decis luni seara Comitetul National pentru Situatii de Urgenta.

Al doilea cel mai mare oras din Romania scapa la mustata de intrarea in scenariul rosu. Incidenta cazurilor de Covid-19: 2,9885 la mie

Reprezentantii Prefecturii judetului Iasi anunta ca municipiul Iasi, al doilea cel mai mare din tara ca numar de locuitori, este aproape de a intra in scenariul rosu.

Municipiul Constanta a depasit incidenta de 31.000 a cazurilor de COVID-19. Cifra record de imbolnaviri la malul marii

Municipiul Constanta a depasit luni, 2 noiembrie, incidenta de 31. 000 de locuitori, prag care impune noi masuri restrictive pentru prevenirea raspandirii SARS-CoV-2.

Grecia, sub carantina partiala din cauza exploziei cazurilor COVID-19

Autoritatile elene vor impune o blocare partiala care vizeaza reducerea unei cresteri a infectiilor cu coronavirus incepand de marti. Barurile si restaurantele din zonele cu risc ridicat vor fi inchise, iar.

Numarul cazurilor noi de COVID-19 din Europa s-a dublat in cinci saptamani. S-a depasit pragul de 10 milioane de infectari

Numarul cazurilor noi de Covid-19 din Europa s-a dublat in cinci saptamani, iar duminica totalul a depasit pragul de 10 milioane, potrivit calculelor efectuate de Reuters.

STS, despre harta bolnavilor Covid-19: E vorba de o functionalitate medicala, nu de monitorizare

Noua functionalitate va permite o monitorizare medicala a cazurilor COVID-19, pe baza informatiilor introduse in aplicatie, a aratat STS.

CNSU propune ca purtarea mastii de protectie sa fie obligatorie in toate spatiile deschise din judetele unde rata de incidenta a cazurilor de COVID-19 este mai mare de 1,5 la mie

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat in sedinta de luni o hotarare privind modificarea valorii ratei de incidenta cumulata a cazurilor in ultimele 14 zile de la care este obligatorie.

Patru orase din Alba pot fi carantinate dupa ceau depasit incidenta de 6 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori

Patru localitati urbane din Alba indeplinesc criteriul incidentei cazurilor de COVID-19 pentru a fi carantinate, ca urmare a unei decizii a Departaentului pentru Situatii de Urgenta.

Mesaj emotionant al pompierilor pentru colonelul rapus de COVID-19: Drumul lin catre stele, domnule comandant!

Vestea mortii fulgeratoare la doar 57 de ani a colonelului Daniel Gheorghe Popa a indurerat pompierii militari din Calarasi. Colonelul Popa, rapus de infectia cu COVID-19, a fost comandatul unitatii de pe malul Borcei vreme de 12 ani. Din 2016, acesta era inspector sef la ISU Dobrogea.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )