Libnet.ro
UNICEF

01:05

Al doilea cel mai mare oras din Romania scapa la mustata de intrarea in scenariul rosu. Incidenta cazurilor de Covid-19: 2,9885 la mie

Adevărul Adevărul,
Al doilea cel mai mare oras din Romania scapa la mustata de intrarea in scenariul rosu. Incidenta cazurilor de Covid-19: 2,9885 la mie

Reprezentantii Prefecturii judetului Iasi anunta ca municipiul Iasi, al doilea cel mai mare din tara ca numar de locuitori, este aproape de a intra in scenariul rosu. continuă pe Adevărul

Cel mai urmarit clip din istoria YouTube, mai cautat decat orice artist international

V-ati intrebat vreodata care este cel mai urmarit clip din istoria YouTube? Nu este vorba despre vreun celebru artist international, ci despre o melodie pentru copii.

Care sunt, de fapt, cele mai bogate orase din Romania. Bucuresti si Cluj nu se afla in top 5

Top surpriza al celor mai bogate orase din Romania. Desi pare greu de crezut, Bucuresti si Cluj nu sunt nici macar in primele cinci. Iata ce localitati ocupa primele pozitii in clasament! Acestea sunt cele mai dezvoltate localitati ale Romaniei Bucurestiul si Clujul, orase cu investitori straini, universitati si locuri de munca, nu au si .

Cea mai mare comuna din Arad va reduce taxele si impozitele locale cu 50%

Noua administratie a comunei Vladimirescu, cea mai mare din judetul Arad, anunta ca va reduce taxele si impozitele locale cu aproximativ 50% pentru anul viitor, revenind la nivelul acestora din 2019, masura pentru care exista consens politic la nivelul Consiliului Local.

Noi cifre record: Alte 7.733 de cazuri de COVID-19 raportate in ultimele 24 de ore in Romania. Este prima data cand se depaseste pragul de 7.000 de noi infectari Cel mai mare numar de decese - 120

Alte 7. 733 de cazuri de infectare cu noul coronavirus - cel mai mare numar de la debutul pandemiei - au fost raportate in ultimele 24 de ore in Romania, in urma a 30. 336 de teste. Bilantul COVID-19 a ajuns marti la 258. 437, potrivit datelor transmise de Grupul de Comunicare Strategica. De asemenea, in ultima zi s-a inregistrat cel mai mare numar de decese - 120 -, fiind atins un nou record si in privinta pacientilor de la terapie intensiva - 974. Peste 300 de noi cazuri de COVID-19 in Cluj si Timis, peste 200 in Maramures si Bihor Situatia in Bucuresti si in fiecare judetDupa Salaj, Clujul trece pragul de 5 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori Alte patru judete se apropie in Bucuresti, rata de infectare e de 3,94.

FOTO Natura este cel mai mare artist. Dovada, haina de toamna din parcul Iulius Gardens din Timisoara

Toamna si-a etalat culorile spectaculoase in parcul din Iulius Town Timisoara. IuliusGardenss-a transformat intr-o explozie de nuante aramii, galbene sau chiar verzi.

Fara petreceri de Revelion si carantina de 14 zile pentru cei care vin din tari cu indice de raspandire mai mare decat al Romaniei

Orban anunta ca petrecerile de Revelion sunt considerate petreceri private si nu vor putea fi organizate, iar romanii care vin in tara de Craciun vor intra in carantina daca se intorc din tari cu un indice de infectare mai mare decat cel inregistrat de Romania.

Doliu mare pentru Simona Florescu. A murit marti seara: Pentru mine a fost cel mai bun

Veste trista in showbiz-ul romanesc. Astazi a incetat din viata tatal Simonei Florescu. Cuprinsa de durere, chiar fosta sotie a lui Ion Dichiseanu a facut public anuntul decesului. Doliu in familia Simonei Florescu Astazi, 3 noiembrie Simona Florescu si-a anuntat prietenii de pe retelele de socializare, ca tatal sau a decedat. Fosta sotie a lui .

O noua vedeta din Romania a luat virusul. Cum se simte actorul: imi iau medicamentele

O noua vedeta din Romania a luat coronavirusul. Denis Stefan a fost testat pozitiv cu virusul ucigas. Anuntul a fost facut chiar de catre Denis Stefan pe reteaua de socializare. Acesta si-a publicat chiar si rezultatele analizelor, pentru a scapa de eventuale critici din partea fanilor carcotasi. Denis Stefan este infectat cu coronavirus. Care se .

Pacientii cu COVID-19 care aveau si boli cardiovasculare, probabilitate de 3,48 ori mai mare de evolutie catre deces - Institutul de Sanatate Publica

Pacientii cu COVID-19 din Romania care aveau si boli cardiovasculare au avut o probabilitate de 3,48 ori mai mare de evolutie catre deces, conform unei analize publicate luni de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile privind factorii de risc pentru deces. Bolile renale cronice se mentin pe pozitia a treia, iar cancerul ocupa locul al treilea intre factorii de risc.

FLORIN CITU: Politica fiscala va ramane stimulativa in mare parte din 2021

Romania trebuie sa se schimbe cultural si sa aprecieze antreprenorii, in special pe cei care esueaza, considera Citu Politica fiscala este stimulativa in 2020 si va ramane stimulativa pentru mare parte din anul 2021, a afirmat, vineri, Florin Citu, ministrul de Finante, in cadrul celei de-a 11-a editii a conferintei Future of Europe. Ministrul de Finante vrea ca Romania sa ajunga pe surplus bugetar cand economia va reusi sa creasca peste potential, dupa mai multi ani in care Romania a acumulat deficite bugetare semnificative.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )