Libnet.ro
UNICEF

11:15

A murit Paula Iacob. Avocata avea 83 de ani

Adevărul Adevărul,
A murit Paula Iacob. Avocata avea 83 de ani

Avocata Paula Iacob a murit, marti, la varsta de 83 de ani. in urma cu o luna, aceasta a fost internata la spital dupa ce a suferit un accident vascular. continuă pe Adevărul

A murit Paula Iacob

Paula Iacob a murit la varsta de 83 de ani, dupa o perioada mai lunga de spitalizare, in urma unor suferinte mai vechi. Decesul avocatei Paula Iacob a fost confirmat de fiica acesteia Paula Iacob avea 83 de ani. stire in curs de actualizare .

Paula Iacob: avocata lui Nicu Ceausescu, aparatoarea animalelor, colaborator al Securitatii

Paula Iacob, devenita celebra, dupa anul 1989, ca avocat al lui Nicu Ceausescu, a avut o cariera profesionala extrem de indelungata.

FOTO. Paula Iacob: avocata lui Nicu Ceausescu, aparatoarea animalelor, colaborator al Securitatii

Paula Iacob, devenita celebra, dupa anul 1989, ca avocat al lui Nicu Ceausescu, a avut o cariera profesionala extrem de indelungata.

Paula Iacob, procese celebre. De la Nicu Ceausescu la maidanezul Bosquito

A murit Paula Iacob. Avocata Paula Iacob a murit, miercuri dimineata, in locuinta ei. Printre procesele cunoscute in care a pledat ca aparator se numara cele in care i-a reprezentat pe Nicu Ceasusescu, pe Gigi Becali, dar si pe cainele Bosquito, care a ajuns in fata instantei pentru ca ar fi omorat un om.

Avocata Paula Iacob a murit

Paula Iacob, unul dintre cei mai cunoscuti avocati din Romania, a murit marti seara, la varsta de 83 de ani, anunta Realitatea TV si Romania TV. Fosta avocata era prezenta frecvent in studiourile RTV. Paula Iacob si-a castigat celebritatea cand l-a aparat in tribunal pe Nicu Ceausescu, fiul dictatorului Nicolae Ceausescu. Ea a fost turnatoare la Securitate, iar in desele aparitii TV a criticat lupta anti-coruptie si a cautionat marii corupti.

FOTO. Ce clienti CELEBRI a aparat avocata Paula Iacob

Avocata Paula Iacob, care a murit, marti, la varsta de 83 de ani, a acceptat cazuri profesionale dificile, cu clienti controversati.

Avocata Paula Iacob s-a stins din viata, la varsta de 83 de ani

Avocata Paula Iacob a murit la varsta de 83 de ani, in spitalul Floreasca, unde era internata dupa ce suferise doua interventii chirurgicale la sold, transmit televiziunile de stiri.

Paula Iacob a murit. Povestea celor doua nume pe care le-a purtat in comunism

Avocata Paula Iacob a murit marti seara, la varsta de 83 de ani. Aceasta a suferit un accident cerebral si a fost internata la spital in urma cu doua luni.

IMAGINI RARE. Paula Iacob tanara: Am ajuns cea mai cunoscuta avocata din Romania ca rasplata pentru ca nu sunt rea

Paula Iacob a declarat, intr-un interviu din anul 2013, ca a ajuns cea mai cunoscuta avocata din Romania ca rasplata pentru ca nu a fost rea si l-a aparat pe Nicu Ceausescu, impotriva sfaturilor lui Corneliu Coposu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )