Libnet.ro
UNICEF

21:15

A murit Regele Mihai, ultimul monarh al romanilor. Cele mai importante momente din viata Majestatii Sale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
A murit Regele Mihai, ultimul monarh al romanilor. Cele mai importante momente din viata Majestatii Sale

Regele Mihai I a murit la varsta de 96 de ani, la resedinta din Elvetia, a anuntat, marti, Familia Regala. Majestatea sa era ultimul sef de stat din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial care se mai afla in viata. continuă pe Wall-Street Ro

Presedintele Comisiei Europene: Regele Mihai a traversat perioadele cele mai tragice ale istoriei sec. XX

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a transmis un mesaj dupa moartea Regelui Mihai I al Romaniei. Am aflat cu profunda tristete vestea disparitiei Majestatii Sale, Regele Mihai I a.

Cine a fost regele Mihai, ultimul monarh al Romaniei

Regele Mihai I a murit la 96 de ani si, odata cu el, a murit si speranta pe care o mana de romani o aveau ca monarhia ar putea reveni. Regele a murit insa asa cum a trait: in Elvetia. Ultimele zile ale regelui Mihai I au fost la locuinta sa din Aubonne, Elvetia. in [].

Reactia principelui Nicolae, dupa ce a aflat ca a murit Regele Mihai. Mesajul emotionant postat pe contul sau de Facebook

Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a reactionat la scurt timp dupa ce Casa regala a anuntat ca fostul suveran al Romaniei a murit, marti, la ora 13.

Regele Mihai si Regina Ana, cea mai lunga poveste de dragoste pe care a avut-o Casa Regala a Romaniei

Regele Mihai a incetat din viata marti, la ora 13, ora Romaniei, la resedinta privata din Elvetia, anunta Casa Regala. La capataiul regelui a stat pana.

A murit Regele Mihai. Mesajul transmis de Mihai Gadea

Mihai Gadea a reactionat la vestea ca Majestatea Sa Regele Mihai a murit. Majestatea Sa Regele Mihai a incetat din viata. Vom intelege vreodata cat de mult am pierdut? Dumnezeu.

REGELE MIHAI A MURIT. Regele care a scurtat durata razboiului in Europa, elogiat in presa internationala

Regele Mihai I, singurul sef de stat care a trait mai mult de o jumatate de secol dupa incheierea celui de-al Doilea Razboi Mondial, a fost elogiat in presa straina pentru rolul marcant pe care l-a avut in Europa de Est, in ciuda varstei sale fragede din momentul in care a ajuns la tron.

Ziua in care au murit si Regele Mihai, si unul dintre cei mai inflacarati monarhisti, Constantin Ticu Dumitrescu

Ziua de 5 decembrie va fi retinuta ca o data cu dubla semnificatie in istoria monarhiei romane: moartea Regelui Mihai si a unuia dintre sustinatorii regalitatii, Constantin Ticu Dumitrescu. Fostul presedinte al Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania i-a deschis calea Regelui Mihai catre dosarele Securitatii, de unde suveranul a aflat detalii despre urmaritorii sai din serviciile secrete si numele conspirative ale turnatorilor.

Reactia principelui Nicolae, dupa ce a aflat ca a murit Regele Mihai

Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a reactionat la scurt timp dupa ce Casa regala a anuntat ca fostul suveran al Romaniei a murit, marti, la ora 13.

Klaus Iohannis: Regele Mihai a fost una dintre cele mai mari personalitati ale Romaniei. Este o zi foarte trista pentru Romania si pentru romani

Regele Mihai a fost una dintre cele mai mari personalitati ale Romaniei, iar aceasta este o zi foarte trista pentru Romania si pentru romani, spune presedintele Klaus Iohannis.

Regele Mihai a murit. Cum a redevenit cetatean roman

Regele Mihai a murit. El este ultimul monarh din zona Europei de Est si ultimul rege pe care l-a avut Romania. Acesta s-a nascut pe 25 octombrie 1921 la Sinaia. Decesul regelui Mihai vine dupa o lunga perioada in care a fost bolnav. Pe lista de boli cu care a avut de-a face regele Mihai [].

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )