Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ziua in care au murit si Regele Mihai, si unul dintre cei mai inflacarati monarhisti, Constantin Ticu Dumitrescu

Adevărul Adevărul,
Ziua in care au murit si Regele Mihai, si unul dintre cei mai inflacarati monarhisti, Constantin Ticu Dumitrescu

Ziua de 5 decembrie va fi retinuta ca o data cu dubla semnificatie in istoria monarhiei romane: moartea Regelui Mihai si a unuia dintre sustinatorii regalitatii, Constantin Ticu Dumitrescu. Fostul presedinte al Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania i-a deschis calea Regelui Mihai catre dosarele Securitatii, de unde suveranul a aflat detalii despre urmaritorii sai din serviciile secrete si numele conspirative ale turnatorilor. continuă pe Adevărul

Reactia principelui Nicolae, dupa ce a aflat ca a murit Regele Mihai. Mesajul emotionant postat pe contul sau de Facebook

Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a reactionat la scurt timp dupa ce Casa regala a anuntat ca fostul suveran al Romaniei a murit, marti, la ora 13.

A murit Regele Mihai. Mesajul transmis de Mihai Gadea

Mihai Gadea a reactionat la vestea ca Majestatea Sa Regele Mihai a murit. Majestatea Sa Regele Mihai a incetat din viata. Vom intelege vreodata cat de mult am pierdut? Dumnezeu.

A murit Regele Mihai, ultimul monarh al romanilor. Cele mai importante momente din viata Majestatii Sale

Regele Mihai I a murit la varsta de 96 de ani, la resedinta din Elvetia, a anuntat, marti, Familia Regala. Majestatea sa era ultimul sef de stat din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial care se mai afla in viata.

REGELE MIHAI A MURIT. Regele care a scurtat durata razboiului in Europa, elogiat in presa internationala

Regele Mihai I, singurul sef de stat care a trait mai mult de o jumatate de secol dupa incheierea celui de-al Doilea Razboi Mondial, a fost elogiat in presa straina pentru rolul marcant pe care l-a avut in Europa de Est, in ciuda varstei sale fragede din momentul in care a ajuns la tron.

Reactia principelui Nicolae, dupa ce a aflat ca a murit Regele Mihai

Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a reactionat la scurt timp dupa ce Casa regala a anuntat ca fostul suveran al Romaniei a murit, marti, la ora 13.

A murit unul dintre cei mai importanti scriitori francezi, membru de onoare al Academiei Romane

Scriitorul si academicianul francez Jean d'Ormesson a murit la varsta de 92 de ani, in urma unui stop cardiac, informeaza Le Figaro. El a spus mereu ca va pleca fara sa spuna totul si.

Detaliul pe care nu il stiati despre Regele Mihai. Fotografia care arata adevarul

Regele Mihai I a murit marti 5 decembrie, la ora 13. 00, la locuinta sa din Aubonne Elvetia), la varsta de 96 de ani. Regele Mihai a fost unul dintre stranepotii Reginei Victoria a.

Doliu in Romania. Regele Mihai a murit. Ziua in care Mihai I a renuntat la tron

Regele Mihai I a murit marti 5 decembrie, la ora 13. 00, la locuinta sa din Aubonne Elvetia), la varsta de 96 de ani. Regele Mihai s-a nascut pe 25 octombrie 1921, la Sinaia. Este fiul.

REGELE MIHAI A MURIT. Mesajul sfasietor al Tamarei Buciuceanu, dupa moartea Regelui Mihai

Regele Mihai I al Romaniei a murit astazi, la ora 13, ora Romaniei, la resedinta privata din Elvetia. Tamara Buciuceanu, una dintre cele mai apreciate si mai.

REGELE MIHAI A MURIT. Ce-ar fi fost daca in 1990 Regele ar fi venit la putere in tara noastra

Regele Mihai I al Romaniei a murit marti, la ora 13, ora Romaniei,la resedinta privata din Elvetia. La sediul PNTCD Constanta va fi deschi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.225 seconds )