Libnet.ro
UNICEF

07:00

Natalia Gherman l-a asigurat pe Klaus Iohannis ca Republica Moldova isi va mentine ferm parcursul european

Adevărul Adevărul,
Natalia Gherman l-a asigurat pe Klaus Iohannis ca Republica Moldova isi va mentine ferm parcursul european

Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe si Integrarii Europene al Republicii Moldova, Natalia Gherman, a reiterat, in timpul unei intrevederi avute astazi cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, faptul ca Republica Moldova ramane ferm angajata pe calea integrarii europene. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis si Republica Moldova. Un nou inceput?

Noul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, a facut o vizita la Chisinau in zilele de 24 si 25 februarie. Nu a fost prima vizita oficiala a presedintelui ales al Romaniei peste hotare, deoarece aceasta a fost amanata in ianuarie pe fondul intenselor negocieri de la Chisinau, pe marginea formarii noului guvern.

Natalia Gherman: Drumul Republicii Moldova catre Bruxelles trece prin Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis a primit-o, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe Natalia Gherman, viceprim-ministru, ministru al Afacerilor Externe si Integrarii Europene al Republicii Moldova. Drumul Republicii.

Concluziile intalnirii dintre Bogdan Aurescu si Natalia Gherman

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat ca la intalnirea cu ministrul moldovean de Externe, Natalia Gherman, au discutat despre parcursul european al Republicii Moldova, informeaza Mediafax.

Ministrul moldovean de Externe, Natalia Gherman, face o vizita in Romania, marti si miercuri

Vicepremierul si ministrul de Externe al Republicii Moldova, Natalia Gherman, face, marti si miercuri, o vizita la Bucuresti, in cadrul careia va avea consultari cu omologul roman, Bogdan Aurescu, si va lua.

Ministrul moldovean de Externe, Natalia Gherman, vizita oficiala in Romania

Vicepremierul si ministrul de Externe al Republicii Moldova, Natalia Gherman, face, marti si miercuri, o vizita la Bucuresti, in cadrul careia va avea consultari cu omologul roman, Bogdan Aurescu, si va lua parte la Comisia interguvernamentala Romania-R. Moldova, informeaza Ministerul de Externe, conform Mediafax.

Ministrul de Externe Natalia Gherman merge maine la Bucuresti

Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe si Integrarii Europene, Natalia Gherman, va efectua miercuri, 4 martie 2015, o vizita de lucru in Romania, la invitatia omologului roman, Bogdan Aurescu.

Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis: Eu nu vreau sa mai fie un Guvern PNL sau al lui Iohannis ca nu a venit cu el de acasa

Premierul Victor Ponta a lansat duminica un atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, in contextul in care seful statului a spus in repetate randuri ca isi doreste un Guvern al sau, un Guvern PNL. Eu nu vr.

Primul raport medical al lui Klaus Iohannis: Presedintele este apt medical pentru indeplinirea atributiilor functiei

Presedintele Klaus Iohannis a facut, miercuri, prima evaluare a starii sale de sanatate de la preluarea mandatului. in urma analizelor, s-a aratat ca presedintele Iohannis este apt medical pentru indeplinirea.

Klaus Iohannis: Avem nevoie de un sistem de educatie adecvat meseriilor de viitor (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis considera ca Romania are nevoie de un sistem de educatie, care sa raspunda nevoilor reale de pe piata muncii. Iohannis s-a intalnit miercuri, la Cotroceni, cu o delegatie a.

Klaus Iohannis, cadou pentru Carmen: Ca pe vremea primului nostru 1 Martie (FOTO)

Klaus Iohannis i-a daruit sotiei sale, Carmen Iohannis, un buchet de ghiocei, cu ocazia zilei de 1 Martie. Presedintele spune ca e cel mai frumos martisor, mai ales ca i-l ofera sotiei sale de 25 de ani. Sunt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )