Libnet.ro
UNICEF

00:07

Naufragiul din Marea Mediterana, soldat cu cel putin 200 de morti

Antena3 Antena3,
Naufragiul din Marea Mediterana, soldat cu cel putin 200 de morti

Cel putin 200 de oameni au murit in urma scufundarii pescadorului care transporta imigranti in sudul Marii Mediterane, a anuntat Organizatia Internationala pentru Migratie OIM). Ma tem ca bilantul. continuă pe Antena3

Organizatia Internationala pentru Migratie: Cel putin 200 de oameni au murit in urma scufundarii pescadorului in largul Libiei

Cel putin 200 de oameni au murit in urma scufundarii pescadorului care transporta imigranti in sudul Marii Mediterane, anunta Organizatia Internationala pentru Migratie, noteaza Mediafax. Paza de Coasta.

Un elicopter militar s-a prabusit in nordul Pakistanului: Cel putin 8 persoane si-au pierdut viata

Un elicopter militar care transporta provizii medicale la o baza militara din Gilgit, s-a prabusit, joi, intr-o regiune muntoasa din nord-vestul Pakistanului. Cel putin opt persoane aflate la bord au murit,.

Cel putin 2.000 de imigranti au murit in 2015, in incercarea de a ajunge in Europa

Cel putin 2. 000 de imigranti au murit pe parcursul anului 2015 in incercarea de a traversa Marea Mediterana pentru a ajunge pe continentul european, potrivit unui raport realizat de Organizatia Internationala pentru Migrare, relateaza site-ul publicatiei franceze Le Point.

Cel putin 2.000 de imigranti au murit in 2015, in incercarea de a ajunge in Europa

Cel putin 2. 000 de imigranti au murit pe parcursul anului 2015 in incercarea de a traversa Marea Mediterana pentru a ajunge pe continentul european, potrivit unui raport realizat de Organizatia Internationala.

Naufragiu in Mediterana. O nava cu peste 500 de imigranti s-a scufundat, cel putin 25 au murit

15 - Cel putin 25 de oameni au murit, alti aproximativ 180 sunt disparuti, iar circa 400 au fost salvati dupa scufundarea pescadorului care transporta imigranti in sudul Marii Mediterane, anunta.

Naufragiu in Mediterana. O nava cu peste 500 de imigranti s-a scufundat, cel putin 25 de oameni au murit

15 - Cel putin 25 de oameni au murit, alti aproximativ 180 sunt disparuti, iar circa 400 au fost salvati dupa scufundarea pescadorului care transporta imigranti in sudul Marii Mediterane, anunta.

Cel putin 27 de morti in India, dupa deraierea a doua trenuri din cauza inundatiilor

Doua trenuri expres au deraiat in noaptea de marti spre miercuri, intr-un rau, in centrul Indiei, dupa ce inundatiile au slabit sinele de cale ferata, un accident soldat cu cel putin 27 de morti si 100 de raniti, a anuntat Guvernul miercuri, relateaza Reuters in pagina electronica.

India. Doua trenuri au deraiat - cel putin 30 de morti

Doua trenuri expres au deraiat in noaptea de marti spre miercuri, intr-un rau, in centrul Indiei, dupa ce inundatiile au slabit sinele de cale ferata, un accident soldat cu cel putin 20 de morti si 100 de.

Germania: Explozie la o uzina chimica de la Krefeld. Cel putin 12 persoane au fost ranite

O explozie s-a produs joi la o uzina chimica de la Krefeld, in vestul Germaniei, cel putin 12 persoane fiind ranite in urma deflagratiei, informeaza Euronews, citand autoriotatile locale. Explozia a avut loc.

Cel putin 459 de civili ucisi in raidurile aeriene ale SUA impotriva Statului Islamic

Raidurile aeriene ale Statelor Unite, impotriva Statului Islamic din Irak si Siria, au dus la moartea a cel putin 459 de civili, anunta un grup independent de monitorizare. in aceleasi raiduri ar fi fost ucisi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )