Libnet.ro
UNICEF

01:05

Naughty Boy si Emeli Sande ne prezinta videoclipul piesei Lifted

Devorator Monden Devorator Monden,
Naughty Boy si Emeli Sande ne prezinta videoclipul piesei Lifted

Lifted este al doilea single lansat in colaborare cu Emeli Sande, dupa Wonder. Piesa este extrasa de pe albumul de debut al lui Naughty Boy, intitulat Hotel Cabana. Ieri s-a lansat videoclipul piesei pe Youtube, urmand sa apara ca single pe 18 august, cinci zile mai tarziu avand loc lansarea albumului Hotel Cabana. Naughty Boy . continuă pe Devorator Monden

Emeli Sande, impreuna cu Alejandro Sanz, au lansat versiunea in spaniola a single-ului Next To Me

Emeli Sande face parte din noul val de artisti care au uimit in ultimul an publicul. Tanara artista de origine scotiana impresioneaza cu un timbru vocala aparte, iar piesele lansate pana in acest moment se bucura de aprecierea publicului din intreaga lume. Albumul Our version of events i-a asigurat lui Emeli Sande prezenta pentru a .

Avicii a lansat videoclipul piesei Wake Me Up

DJ-ul suedez, pe numele sau adevarat Tim Bergling, face echipa pentru acest single cu Aloe Blacc si Mike Einziger, chitaristul formatiei Incubus. De asemenea, pentru videoclipul piesei, Avicii a colaborat si cu designerul Ralph Lauren. Videoclipul, lansat in urma cu o zi, prezinta povestea unei fete de la tara care porneste in cautarea sinelui intr-un .

Tinie Tempah si 2 Chainz lanseaza videoclipul piesei Trampoline

Piesa va face parte de pe viitorul album al lui Tinie, intitulat Demonstration. Artistul britanic si rapperul american spera ca se vor impune in topurile de specialitate cu acest single care are parte de un videoclip energic si plin de domnisoare imbracate sumar. Tinie Tempah a lamurit de unde vine numele piesei in cadrul unui .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )