Libnet.ro
UNICEF

08:45

Zi neagra pentru fotbalul romanesc! Ionut Popa, in stare grava la spital

Playtech Playtech,
Zi neagra pentru fotbalul romanesc! Ionut Popa, in stare grava la spital

Celebrul antrenor Ionut Popa este internat la spital in urma unui stop cardio-respirator, starea sa de sanatate fiind grava. Este sub supraveghere medicala, au spus surse medicale, citate de Mediafax. Antrenorul Ionut Popa, in stare grava la spital Ionut Popa 67 de ani) a fost dus, marti seara, la UPU de la Spitalul Judetean Arad . continuă pe Playtech

Antrenorul Ionut Popa, internat in spital dupa un infarct - Este in coma in stare grava

Antrenorul de fotbal Ionut Popa, in varsta de 67 de ani, este internat la Spitalul Judetean Arad in urma unui stop cardio-respirator, starea sa de sanatate fiind grava.

Antrenorul Ionut Popa este in coma la Spitalul Arad

Ionut Popa este internat in stare foarte grava la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic Ju.

Ionut Popa, fostul antrenor al lui UTA, a suferit un stop cardio-respirator si este in coma la spital

Ionut Popa, fostul antrenor al echipei de fotbal UTA, trece prin momente grele. A suferit un stop cardio-respirator si a fost dus de urgenta UPU a Spitalului Judetean Arad.

Ionut Popa, fostul antrenor al lui UTA, a suferit un stop cardio-respirator si este in coma la sectia de terapie intensiva de la Spitalul Judetean de Urgenta Arad

Ionut Popa, fostul antrenor al echipei de fotbal UTA, a suferit un stop cardio-respirator, marti seara, si a fost transferat de urgenta la sectia UPU din Spitalul Judetean Arad. Dupa efectuarea manevrelor de.

Mama si fiica gasite moarte intr-un apartament, iar un copil in stare grava, langa ele

Doua femei, mama si fiica, au fost gasite fara suflare intr-un apartament din Rezina. Langa ele a fost gasit si un copil de numai trei ani, in stare grava.

Cand va fi posibil arbitrajul video in fotbalul romanesc

Pandemia de coronavirus a dat peste cap planurile oficialilor fotbalului romanesc de a introduce arbitrajul video VAR) in viitorul apropiat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )