Libnet.ro
UNICEF

09:00

Zi neagra pe soselele din Romania. Val de accidente grave

Antena3 Antena3,
Zi neagra pe soselele din Romania. Val de accidente grave

Tragedii pe sosele din cauza oboselii, dar si a vitezei excesive. La Cluj, un sofer care a adormit la volan si-a pierdut viata, iar sotia si fiica lui de numai un an au fost ranite. Pe un drum national. continuă pe Antena3

INS, ESTIMAREA MANAGERILOR DIN ROMANIA: Preturile in industrie si constructii vor creste moderat

Directorii firmelor din Romania estimeaza o crestere moderata a preturilor in industrie si constructii pana in februarie, dar si o relativa stabilitate a numarului de salariati in industrie si servicii, potrivit datelor publicate vineri de Institutul National de Statistica INS).

A spus ADIO! Decizia RADICALA pe care a luat-o Delia. Da, va PLECA din Romania

Delia a decis sa plece pentru al treilea an la rand din tara, dupa trecerea in 2019. Imediat dupa ultimul concert pe care il are de sutinut de Revelion, cantareata va pleca in Filipine alaturi de.

Adversarele jucatoarelor din Romania la Shenzhen

In ultimii ani turneul de la Shenzhen a devenit unul preferat pentru jucatoarele din tara noastra.

Martine Draullette, Roche: 1 din 4 pacienti din Romania a fost tratat din banii industriei farmaceutice in 2018

Va ramane piata farmaceutica din Romania plina de incertitudini si in 2019? Producatorul de medicamente inovatoare Roche spera ca, in urma declaratiilor publice facute de Ministerul Sanatatii, se vor face cateva schimbari pentru a stabiliza piata de.

E oficial. Toti posesorii de telefoane mobile din Romania sunt afectati de asta chiar de la 1 ianuarie. Mai bine verificati

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a anuntat, joi, ca, incepand din 1 ianuarie 2019, ca urmare a scaderii tarifului reglementat la nivel de gros, pentru.

MINISTRUL PENTRU MEDIUL DE AFACERI: Multinationalele nu au plecat din Romania

Reactiile negative din partea mediului de afaceri cu privire la Ordonanta de Urgenta adoptata vineri sunt similare cu cele referitoare la transferul contributiilor, insa nicio multinationala nu a parasit Romania, ci, dimpotriva, investitiile straine au crescut, a declarat, astazi, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Stefan-Radu Oprea, intr-o conferinta de presa.

Doliu in cinematografia din Romania! Fiul actorului a murit in spital chiar in Ajun de Craciun

Doliu in familia actorului Ion Stoica, devenit celebru pentru rolul din filmul Politist adjectiv. Fiul cunoscutului actor a murit intr-un spital din Londra, chiar in Ajunul Craciunuluidin cauza unui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )