Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nelu Tataru, despre cazurile-record de COVID: E evolutia de peste vara. Posibil o crestere progresiva, in perioada urmatoare

Antena3 Antena3,
Nelu Tataru, despre cazurile-record de COVID: E evolutia de peste vara. Posibil o crestere progresiva, in perioada urmatoare

A patra zi consecutiva cu numar mare de cazuri noi COVID, cand Romania depaseste peste 2. 000 de infectati, iar numarul bolnavilor de la ATI creste spre 600 de oameni. continuă pe Antena3

Nelu Tataru, despre efectele castrofale ale reinceperii scolii. Cati elevi s-au infectat cu COVID-19 in ultima saptamana

Reinceperea scolii a crescut alarmant cazurile de COVID-19, aceasta situatie fiind confirmata si de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Elevii au inceput sa mearga la orele de curs in urma cu doua saptamani, perioada in care au avut timp sa apara tot mai multe infectari cu noul coronavirus. Ministrul Sanatatii, semnal de alarma pentru romani Vesti .

Nelu Tataru, despre cresterea numarului de infectari cu Covid-19: Ce vedem acum e evolutia dupa o vara intreaga si reluarea activitatilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a precizatca daca oamenii respecta masurile impuse de pandemie,atunci situatia ar putea sa fie stabila cu aproximativ2. 000 de cazuri pe zi. in caz.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre o posibila revenire la starea de urgenta: Se impune respectarea acestor reguli pentru a limita aceasta crestere progresiva (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a reiterat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca este imperios necesar sa fie respectate regulile de igiena, pentru a face fata celui de-al doilea val al epidemiei de.

Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, despre o posibila carantinare a Bucurestiului: Cand indicele va fi peste 3

Bucurestiul a depasit pragul de 1,5 cazuri de coronavirus la mia de locuitori in ultimele 14 zile. Potrivit unei Hotarari a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, daca intr-o zona acest prag este.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Peste 770 de copii au fost testati pozitiv in ultima saptamana

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, joi, ca peste 770 de copii au fost diagnosticati cu noul coronavirus in ultima saptamana. Nelu Tataru: Copiii, adolescentii nu prezinta simptomatologie.

Nelu Tataru: Fac testul pentru coronavirus odata pe luna (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca se testeaza lunar pentru noul coronavirus. Nelu Tataru, despre.

Tataru, despre cresterea alarmanta a numarului de infectari:Ce vedem acum este evolutia dupa o vara intreaga

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, sustine ca daca cetatenii respecta normele de prevenire a infectarii cu noul coronavirus, atunci situatia s-ar putea stabiliza pe un plafon cu aproximativ 2. 000 de cazuri pe zi, dar daca aceste reguli nu vor fi respectate, atunci vom inregistra o crestere progresiva a numarului cazurilor de Covid-19 in urmatoarea perioada.

Nelu Tataru: 4,6% din populatie este imunizata in acest moment. Evolutia pandemiei a fost un pic atipica (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a explicat ca se poate vorbi despre imunizare colectiva atunci cand cel putin jumatate din populatia unei tari se infecteaza si se imunizeaza. in direct pe B1 TV, joi se.

Nelu Tataru: Din cei peste 550 de pacienti internati la Terapie Intensiva, 176 sunt intubati si necesita ventilatie Sunt locuri in spitale

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a vorbit despre situatia celor peste 550 de pacienti bolnavi de COVID-19 aflati la Terapie Intensiva, precizand ca 176 dintre ei sunt intubati si necesita respiratie.

Nelu Tataru: Peste 230 de elevi si profesori s-au imbolnavit de COVID-19 in ultima saptamana (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, ca aproape 160 de elevi si peste 70 de cadre didactice si personal auxialiar din scolile din Romania s-au imbolnavit de COVID-19 in ultima.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )