Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre o posibila revenire la starea de urgenta: Se impune respectarea acestor reguli pentru a limita aceasta crestere progresiva (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre o posibila revenire la starea de urgenta: Se impune respectarea acestor reguli pentru a limita aceasta crestere progresiva (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a reiterat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca este imperios necesar sa fie respectate regulile de igiena, pentru a face fata celui de-al doilea val al epidemiei de. continuă pe B1

Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, despre o posibila carantinare a Bucurestiului: Cand indicele va fi peste 3

Bucurestiul a depasit pragul de 1,5 cazuri de coronavirus la mia de locuitori in ultimele 14 zile. Potrivit unei Hotarari a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, daca intr-o zona acest prag este.

Nelu Tataru, despre efectele castrofale ale reinceperii scolii. Cati elevi s-au infectat cu COVID-19 in ultima saptamana

Reinceperea scolii a crescut alarmant cazurile de COVID-19, aceasta situatie fiind confirmata si de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Elevii au inceput sa mearga la orele de curs in urma cu doua saptamani, perioada in care au avut timp sa apara tot mai multe infectari cu noul coronavirus. Ministrul Sanatatii, semnal de alarma pentru romani Vesti .

NELU TATARU: in ultima saptamana, la nivel national mergem pe un numar de infectati pe care il putem pune in legatura cu scoala

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca cresterea numarului de cazuri de coronavirus poate fi atribuit inceperii anului scolar, astazi, la Ministerul Educatiei.

Nelu Tataru, anuntul momentului despre revenirea la starea de urgenta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, dupa raportarea unui numar record de cazuri de coronavirus, ca in acest moment nu se impune revenirea starii de urgenta. Potrivit acestuia, sunt sute de elevi si profesori infectati cu noul Covid -19, iar infectarile pot fi puse pe seama inceputului scolii, dar nu in totalitate.

Ministrul Sanatatii: in acest moment nu se impune starea de urgenta, se impune respectarea regulilor La ce ar trebui sa ne asteptam in perioada urmatoare - UPDATE

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca in acest moment nu se impune instituirea starii de urgenta in Romania, ci respectarea regulilor de protectie sanitara, pentru a limita cresterea progresiva de cazuri de COVID-19.

Nelu Tataru: Fac testul pentru coronavirus odata pe luna (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca se testeaza lunar pentru noul coronavirus. Nelu Tataru, despre.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Peste 770 de copii au fost testati pozitiv in ultima saptamana

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, joi, ca peste 770 de copii au fost diagnosticati cu noul coronavirus in ultima saptamana. Nelu Tataru: Copiii, adolescentii nu prezinta simptomatologie.

Nelu Tataru: Peste 230 de elevi si profesori s-au imbolnavit de COVID-19 in ultima saptamana (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, ca aproape 160 de elevi si peste 70 de cadre didactice si personal auxialiar din scolile din Romania s-au imbolnavit de COVID-19 in ultima.

Nelu Tataru: Varsta medie a celor infectati a scazut la 45 55 de ani. Peste 8000 de copii, infectati de la inceputul pandemiei (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca varsta medie a persoanelor testate pozitiv cu noul coronavirus a.

Cand intra Capitala in carantina? Nelu Tataru, anunt de ultima ora

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi dupa-amiaza, ca decizia de introducere in carantina a unei localitati, inclusiv a Bucurestiului, este strans legata de rata de transmitere a noului coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )