Libnet.ro
UNICEF

08:45

NEPI a atras 80 milioane euro pentru achizitii si dezvoltari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NEPI a atras 80 milioane euro pentru achizitii si dezvoltari

Fondul sud-african New Europe Property Investments NEPI; simbol: NEP), investitor si dezvoltator pe piata imobiliara romaneasca, a atras aproximativ 80 milioane euro printr-o majorare de capital cu o valoare initiala de circa 60 milioane euro, banii urmand sa fie utilizati pentru finantarea partiala a potentialelor oportunitati de achizitii si dezvoltari, potrivit unui comunicat trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

NEPI a obtinut 80 mil. euro intr-o zi

Fondul sud-african NEPI, cel mai activ investitor si dezvoltator de pe piata imobiliara romaneasca din ultimii ani, a atras aproximativ 80 milioane euro printr-o majorare de capital cu o valoare initiala de circa 60 milioane euro.

NEPI a strans 80 mil. euro printr-o majorare de capital

Fondul de investitii sud-african NEPI a atras marti aproximativ 80 milioane euro printr-o majorare de capital cu o valoare initiala de circa 60 milioane euro. Banii vor fi folositi de investitorul care are in dezvoltare mai multe centre comerciale in.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a retrimis la Curtea de Apel dosarul in care Vodafone cere anularea amenzii de 28,3 milioane euro primite de la Consiliul Concurentei pentru abuz de pozitie dominanta

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis marti, 8 aprilie, sa retrimita la Curtea de Apel dosarul in care Vodafone cere anularea deciziei Consiliului Concurentei din 15 februarie 2011, cand compania a primit o amenda de 28,3 de milioane de euro pentru abuz de pozitie dominanta, a declarat pentru HotNews. ro Bogdan Chiritoiu, presedintele autoritatii. Anterior, Curtea de Apel daduse castig de cauza Consiliului Concurentei in acest caz. Nu pot spune ca imi face placere decizia, dar nici nu ma surprinde, si suntem increzatori in soliditatea deciziei noastre si ca vom convinge Curtea de Apel ca am avut dreptate cand am aplicat sanctiunea, a spus Chiritoiu.

Banca Romaneasca aloca 50 milioane de euro pentru finantarea IMM

Banca Romaneasca a alocat 50 milioane euro pentru finantarea IMM-urilor in cadrul programului guvernamental de sprijinire a acestor firme, prin care pot accesa linii de credit de maxim cinci milioane lei pentru capital de lucru, pe cel mult doi ani, statul garantand jumatate din valoarea finantarii.

Banca Romaneasca aloca 50 mil. euro pentru finantarea IMM

Banca Romaneasca a alocat 50 milioane euro pentru finantarea IMM-urilor in cadrul programului guvernamental de sprijinire a acestor firme, prin care pot accesa linii de credit de maxim cinci milioane lei pentru capital de lucru, pe cel mult doi ani,.

Procredit Bank vrea sa se finanteze cu aproape 25 milioane euro printr-o emisiune de obligatiuni

Procredit Bank Romania vrea sa atraga 110 milioane lei 24,6 milioane euro) printr-o emisiune de obligatiuni corporative negarantate, denominate in lei, pentru investitorii din Romania, titlurile urmand sa fie tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti, potrivit unei hotarari a actionarilor.

Hidroelectrica: 7 persoane, suspecte in legatura cu un prejudiciu de 180 milioane euro

Un numar de 7 de persoane sunt suspecte intr-un dosar in care Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) investigheaza un prejudiciu de 180 milioane euro adus producatorului de energie Hidroelectrica, a declarat, astazi, pentru ziarul BURSA, un oficial al DIICOT care a dorit sa isi pastreze anonimatul.

Amenzi de 3,76 milioane euro pe piata de gambling

Consiliul Concurentei CC) a aplicat, anul trecut, amenzi de 16,85 milioane lei 3,76 milioane euro) pe piata jocurilor de noroc, fiind sanctionate Compania Nationala Loteria Romana CNLR) si alte trei companii, potrivit Raportului de activitate al CC pe anul 2013.

Lichiditate de 3,5 milioane euro

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat vineri o lichiditate de 15,6 milioane lei aproximativ 3,5 milioane euro), din care 7,5% au reprezentat deal-uri cu Transelectrica 680. 000) si SNP Petrom 440. 000 lei).

1.000 miliarde euro pentru un plus de 0,2 puncte la inflatie

Banca Centrala Europeana BCE) ar trebui sa preia din piata obligatiuni de 1. 000 miliarde euro pentru a creste inflatia cu numai 0,2 puncte procentuale, daca va opta pentru masuri neortodoxe in incercarea de a preveni deflatia, potrivit Financial Times, citat de Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )