Libnet.ro
UNICEF

07:45

Nepotism la Casa Alba. Ginerele presedintelui ales al SUA, Donald Trump, ar urma sa fie numit consilier de rang inalt in administratia sa

România Liberă România Liberă,
Nepotism la Casa Alba. Ginerele presedintelui ales al SUA, Donald Trump, ar urma sa fie numit consilier de rang inalt in administratia sa

Jared Kushner, ginerelele presedintelui ales al Statelor Unite ale Americii, Donadl Trump, ar urma sa fie numit in pozitia de consilier de rang inalt la Casa Alba, informeaza presa americana. continuă pe România Liberă

Seful diplomatiei britanice, in SUA. Johnson se intalneste cu unii dintre cei mai apropiati consilieri ai lui Trump si cu ginerele presedintelui ales

Seful diplomatiei britanice, Boris Johnson, se afla in New York, unde este asteptat sa se intalneasca cu Jared Kushner, ginerele presedintelui ales al SUA, dar si cu viitorul sef de strategie de la Washington, Steve Bannon.

Ginerele lui Donald Trump ar urma sa fie numit consilier de rang inalt la Casa Alba

Presa americana relateaza ca Jared Kushner, ginerele republicanului Donald Trump, ar urma sa fie numit in pozitia de consilier de rang inalt la Casa Alba.

Ginerele lui Donald Trump urmeaza sa fie numit consilier de rang inalt la Casa Alba

Presa americana relateaza ca Jared Kushner, ginerele republicanului Donald Trump, urmeaza sa fie numit in pozitia de consilier de rang inalt la Casa Alba, potrivit New York Times.

Trump le-a cerut tuturor ambasadorilor numiti de Obama sa plece din posturi pana ajunge el la Casa Alba

Echipa de tranzitie a viitorului presedinte Donald Trump a emis un mandat general prin care le cere tuturor ambasadorilor instalatii in functii de catre presedintele Barack Obama sa paraseasca posturile pana la ziua investirii, pe 20 ianuarie, a declarat vineri ambasadorul american in Noua Zeelanda, relateaza Reuters, citat de News. ro.

Ultima cina a lui Barack Obama la Casa Alba. Iata cate vedete au participat!

Barack Obama a organizat ultima cina a sa la Casa Alba, in calitate de Presedinte al Statelor Unite. Iata cate vedete consacrate au participat la eveniment, dovedind cat de mult il apreciaza.

Nume MARI pe lista PREZIDENTIALA! Michelle si Barack Obama, ULTIMUL bal la Casa Alba

Vineri, la Casa Alba a avut loc o ultima petrecere gazduita de Michelle si Barack Obama. Cei doi au invitat o multime de vedete printre care Jay-Z, Beyonce si Bruce Springsteen. Lista invitatiilor pentru.

Bruce Springsteen, Beyonce si Jay Z sunt invitati la ultimul bal al familiei Obama la Casa Alba

Pentru ultima lor serata la Casa Alba, Michelle si Barack Obama au invitat vineri seara o pleiada de vedete printre care Beyonce, Jay Z si Bruce Springsteen.

Patru detinuti din Guantanamo au fost transferati in Arabia Saudita. Casa Alba: Urmeaza mai multe mutari pana pe 20 ianuarie

Patru detinuti yemeniti au fost transferati din inchisoarea militara americana de la Guantanamo Bay si au sosit joi in Arabia Saudita, potrivit AFP. Casa Alba sustine ca mai multe transferuri vor avea loc pana in data de 20 ianuarie, cand presedintele Barack Obama va preda mandatul, scrie Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )