Libnet.ro
UNICEF

08:15

Netflix testeaza adaugarea unui buton de Shuffle, care iti porneste un film sau serial aleator

Adevărul Adevărul,
Netflix testeaza adaugarea unui buton de Shuffle, care iti porneste un film sau serial aleator

Serviciul de streaming pregateste o solutie pentru cei care sunt de multe ori nesiguri cu privire la serialul sau filmul pe care vor sa il vizioneze. continuă pe Adevărul

Netflix testeaza functia perfecta pentru cat de haotic a fost 2020 pana acum

Netflix testeaza o noua functie: Shuffle Play. Te-ar putea ajuta sa gasesti ceva de urmarit daca te simti coplesit de toate optiunile de streaming. Prin aceasta functionalitate,.

Bautura periculoasa care iti macina oasele. O bei zilnic, fara sa constientizezi cat este de toxica pentru tine

Specialistii sunt ingroziti dupa ce au vazut efectele acestei bauturi pericuolase asupra organismului uman. Oamenii din intreaga lume consuma zilnic sucuri cu acid fara sa stie ce efect devastator au asupra corpului lor. Oasele sunt, pur si simplu, distruse in timp de sucurile cu acid. Iata ce se intampla in corpul tau cand bei suc .

Photoshop introduce functia care iti permite sa vezi imaginile masluite

Anul trecut, cu ajutorul New York Times si Twitter, Adobe a inceput sa lucreze la Content Authenticity Initiative, o incercare de a reduce numarul de imagini modificate care circula.

Gigi Becali da o lovitura financiara! Italienii anunta transferul unui jucator pe care poate lua o avere

Gigi Becali cauta de ceva timp variante pentru cei mai bine cotati jucatori ai echipei, Florinel Coman si Dennis Man. Pentru ambii s-a vorbit despre oferte din Anglia, care nu s-au concretizat in cele din urma. Dar FCSB are sanse mari sa se desparta, totusi, de Man. AC Torino, echipa care a terminat pe locul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )