Libnet.ro
UNICEF

09:00

In New York cei care folosesc Uber vor putea sa dea bacsis soferilor direct din aplicatie

Hotnews Hotnews,
 In New York cei care folosesc Uber vor putea sa dea bacsis soferilor direct din aplicatie

Uber ar putea adauga in aplicatie un buton prin care cei care folosesc serviciile in New York vor putea da bacsis direct din aplicatie, masura putand sa se raspandeasca la nivel national daca va primi aprobari in New York si California. 000 de soferi Uber au semnat o petitie in care cer optiunea bacsisului, argumentand ca alte aplicatii de ride-sharing permit acest lucru si Uber devine necompetitiva, scrie The New York Times. continuă pe Hotnews

VIDEO SUA: Un pistol cu electrosocuri a provocat panica si haos intr-o statie de metrou din New York

O panica de proportii s-a produs vineri in interiorul si in apropierea unei statii de metrou din New York dupa ce calatorii au confundat sunetul unui pistol cu electrosocuri cu tiruri de arma letala, a relatat presa americana, potrivit Agerpres, care citeaza DPA.

SUA: Un pistol cu electrosocuri a provocat panica si haos intr-o statie de metrou din New York

In interiorul si in apropierea unei statii de metrou din New York s-a produs o panica de proportii, dupa ce calatorii au confundat zgomotul unui pistol cu electrosocuri cu tirurile unei arme.

Panica la metroul din New York, dupa o simpla confuzie. 16 persoane au fost ranite

O panica de proportii s-a produs vineri in interiorul si in apropierea unei statii de metrou din New York dupa ce calatorii au confundat sunetul unui pistol cu electrosocuri cu tiruri de arma.

Schimbare importanta. Cum vor putea beneficia elevii de reducere pe tren

Biletele de tren cu reducere pentru elevi pot fi eliberate doar in baza carnetului de elev in care este scris codul numeric personal al copilului, informeaza CFR Calatori, potrivit.

Medicina in viitor: telemedicina si cum vor putea doctorii sa ajute de la distanta

Telemedicina ar putea deveni urmatoarea revolutie a sistemelor medicale, tehnologia reusind sa ofere suportul necesar pentru ajutor de specialitate la distanta.

Parintele Constantin Necula: Cei care merg de Paste in cluburi, de obicei, praznuiesc cadavrul lui Iisus!

Parintele sibian Constantin Necula a oferit un interviu cu ocazia Sarbatorilor Pascale. Parintele Necula a vorbit la emisiunea Dincolo de aparente despre Paste si tinerii care merg in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )