Libnet.ro
UNICEF

01:05

New York: Cel putin sase persoane au murit, dupa ce o masina a fost lovita de un tren

B1 B1,
New York: Cel putin sase persoane au murit, dupa ce o masina a fost lovita de un tren

Cel putin sase persoane au murit, iar alte 12 au fost ranite, marti, dupa ce o masina a fost lovita de un tren la New York, relateaza Le Monde. Un tren care asigura legatura intra Grand Central si nordul. continuă pe B1

Accident feroviar in New York: cel putin sase morti si 12 raniti, potrivit bilantului provizoriu

Cel putin sase persoane au murit, iar alte aproximativ 12 au fost ranite in urma unui accident feroviar produs marti, in jurul orei locale 18. 30, la New York, relateaza Le Monde.

Cel putin sase morti, intr-un accident feroviar la New York

Cel putin sase persoane au murit, iar alte aproximativ 12 au fost ranite in urma unui accident feroviar produs marti la New York, relateaza Le Monde, in editia electronica.

Accident rutier GRAV in Israel! Cel putin 10 persoane au murit si alte 50 sunt ranite

Cel putin opt persoane si-au pierdut viata si alte 50 au fost ranite dupa ce un autocar plin cu pasageri s-a ciocnit cu un camion si un tractor pe o autostrada din sudul Israelului, transmite cotidianul.

Un spital din Donetsk a fost lovit de tiruri de artilerie. Cel putin 3 persoane au murit

Un spital din regiunea Donetsk estul Ucrainei), controlata de rebelii prorusi, a fost bombardat cu tiruri de artilerie, au anunat autoritatile locale. Din primele informatii reiese ca cel putin trei persoane au mu.

Un spital din Donetsk a fost lovit de tiruri de artilerie. Cel putin 15 persoane au murit

Un spital din regiunea Donetsk estul Ucrainei), controlata de rebelii prorusi, a fost bombardat cu tiruri de artilerie, au anunat autoritatile locale. Din primele informatii reiese ca cel putin 15 persoane au.

New York: Sase morti intr-un accident de tren

Cel putin sase persoane au murit, marti seara, ca urmare a coliziunii dintre un tren de navetisti si o masina la nord de New York la o ora de varf, scrie presa locala, citata de AFP, conform Hotnews.

Ucraina: Cel putin 19 persoane au fost ucise in estul tarii, unde procesul de pace este in pericol

Esecul negocierilor de pace dintre Kiev si separatistii pro-rusi de la Minsk genereaza temeri privind intensificarea luptelor in estul Ucrainei, unde cel putin 19 persoane au murit in ultimele 24 de ore, potrivit AFP.

VIDEO Cel putin 12 persoane au murit, dupa ce un avion s-a prabusit in Taipei. Imagini cu momentul prabusirii

Un avion operat de compania taiwaneza TransAsia Airways s-a prabusit intr-un rau din Taipei. La bordul avionului se aflau 50 de persoane. Pana acum, autoritatile au confirmat 12 decese si mai multe zeci de persoane ranite.

Accident feroviar la New York, soldat cu sapte morti si 12 raniti

Cel putin sapte persoane au murit, iar alte 13 au fost ranite dupa ce un tren de navetisti a lovit o masina SUV la nord de New York si a luat foc, scrie Le Monde. Purtatorul de cuvant al.

Cel putin doi morti in urma intemperiilor produse in ultimele zile in Spania

Cel putin doua persoane au murit, iar numerosi altii au fost raniti in urma intemperiilor produse in ultimele zile in Spania. Un barbat a murit in regiunea Navarra in timp ce incerca sa traverseze cu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )