Libnet.ro
UNICEF

01:05

NEW YORK. Colectiv, la Festivalul de Film Romanesc din Seattle

România Liberă România Liberă,
NEW YORK. Colectiv, la Festivalul de Film Romanesc din Seattle

Festivalul de Film Romanesc din Seattle, unul dintre marile proiecte romanesti din spatiul nord-amer. continuă pe România Liberă

THE NEW YORK TIMES: Doi agenti israelieni l-au ucis in Iran pe numarul doi al Al Qaida

Numarul doi Al Qaida, acuzat ca a ajutat la planuirea atacurilor din 1998 asupra a doua ambasade americane din Africa, a fost ucis in Iran in luna august de catre agenti israelieni care au actionat la cererea SUA, potrivit editiei de ieri a cotidianului The New York Times, care citeaza oficiali din cadrul serviciilor de informatii.

Numarul 2 in al-Qaeda, ucis de agenti israelieni in luna august, in Iran, intr-o operatiune tinuta la secret pana acum. Ce scrie New York Times despre culisele mortii lui al-Masri

Al doilea om din lantul de comanda al organizatiei teroriste al-Qaeda, ce era acuzat ca a ajutat la orchestrarea bombardamentelor de la doua ambasade americane din Africa in anul 1998, a fost ucis in Iran, in.

Subiectele zilei: Regele pandemiei, seful Unifarm si averea sa; Povestea eroului roman omagiat la New York; Deutsche Bank propune o taxa pe munca de acasa de 5% din salariu

Julian Savulescu, profesor de bioetica la Oxford despre necesitate de a imbunatati omenirea din punct de vedere genetic si rocreative beneficence binefacere procreativa). Bittman, platit cu 10. 000eurocantarea: Am cantat pentru toate partidele. Nu puteam trai din banii lor. Bittman ameninta voalat.

Politist roman, erou in Times Square din New York: O data la trei luni fac donare totala. Trombocitele sunt importante pentru cei de la Oncologie!

Aparitie surprizatoare in Times Square! Fotografia unui politist roman din Oradea a fost afisata pe un panou publicitar din celebra intesectie. Tanarul de 23 de ani este acum considerat erou. Politistul a donat lunar sange pentru salvarea unor pacienti alfati in stare critica. in doar trei ani, barbatul a salvat 60 de oameni.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )