Libnet.ro
UNICEF

10:30

New York a platit 69 milioane dolari pentru ventilatoare unui inginer, dupa o simpla postare pe Twitter Echipamentele n-au mai ajuns niciodata in spitale

Hotnews Hotnews,
 New York a platit 69 milioane dolari pentru ventilatoare unui inginer, dupa o simpla postare pe Twitter Echipamentele n-au mai ajuns niciodata in spitale

Autoritatile statuli New York au platit 69 milioane dolari pentru ventilatoare respiratorii unui inginer care nu are niciun fel de experienta in productia sau distributia de astfel de aparatura, dupa o simpla postare pe Twitter, adresata lui Donald Trump. Echipamentele n-au mai ajuns in spitale, iar autoritatie incearca sa-si recupereze banii, scrie Business Insider. continuă pe Hotnews

Nou fond de investitii de 750 milioane dolari pentru startup-uri IT

Un fond de investitii de 750 de milioane de dolari a fost lansat recent de firma de capital de risc OMERS Ventures pentru finantarea startup-urilor de tehnologie, inclusiv in Europa.

Coronavirus New York: Majoritatea locuitorilor se pronunta pentru mentinerea restrictiilor - sondaj Cuomo, cote record de popularitate

Contestata in unele state americane, restrictionarea se bucura de un sprijin larg in New York unde oamenii din acest stat, aflati in epicentrul epidemiei, sustin intr-un procent covarsitor - 87% - decizia guvernatorului lor de a mentine masurile de restrictie pana pe 15 mai, cel putin, potrivit unui nou sondaj citat de AFP.

Cercetatori din New York lucreaza la cartografierea genomului noului coronavirus, pentru a-i gasi originea

Cercetatorii Departamentului de sanatate al orasului New York au inceput sa analizeze materialul genetic al noului coronavirus pentru a urmari originile eventualelor epidemii care ar putea aparea in lunile urmatoare, in timp ce analizeaza cu precautie sa redeschida orasul care este in mare parte inchis, transmite Reuters.

Statul New York anuleaza alegerile prezidentiale primare, din cauza pandemiei de coronavirus

Statul New York a anulat luni alegerile prezidentiale primare, care fusesera deja amanate de la sfarsitul lunii aprilie pentru date de 23 iunie, din cauza ingrijorarilor ca scrutinul ar fi un risc inutil in timpul pandemiei de coronavirus.

Coronavirus SUA: Cadavre depozitate intr-o camioneta nefrigorifica in New York, in plina pandemie COVID19

Orasul New York a furnizat miercuri un camion frigorific unei firme de pompe funebre din New York, dupa ce zeci de cadavre erau depozitate intr-un camion nefrigorific, iar mirosul era atat de puternic incat putea fi sesizat de trecatori, relateaza Reuters si Associated Press.

Romanca ajunsa dramaturg apreciat pe Broadway, despre New York-ul in pandemie: Stau pe Zoom cate 8-10 ore zilnic

Saviana Stanescu, unul dintre cei mai apreciati dramaturgi romani, stabilita de aproape doua decenii in Statele Unite, vorbeste despre atmosfera din New York, statul american cel mai afectat de coronavirus, si despre cum i-a fost schimbata activitatea, marturisind insa ca a reusit sa se adapteze noii situatii, nu doar in viata cotidiana, ci si din punct de vedere artistic.

Noi finantari pentru startup-uri IT europene, printr-un fond de investitii de 100 milioane dolari

Startup-urile europene de tehnologie vor putea obtine noi finantari, printr-un fond de capital de risc de 100 de milioane de dolari, lansat marti de firma de investitii Partech Ventures.

Guvernul aloca 200 milioane lei pentru sprijinirea mass-media prin intermediul unei campanii de informare

Guvernul a adoptat, joi, o ordonanta de urgenta prin care aloca 200. 000 lei care mass-media pentru derularea unei campanii de informare a cetatenilor cu privire la regulile ce trebuie respectate pe perioada starii de urgenta si dupa 15 mai. Tot in sedinta de Guvern s-a aproobat un memorandum cae prevede un acord cu Google pentru derularea unor campanii de informare. Gigantul american va oferi acces gratuit pentru astfel de promovare in limita sumei de 1,2 milioane de dolari.

SONDAJ FED: Economia SUA va avea nevoie de doi ani si de mii de miliarde de dolari pentru a-si reveni

Economia Statelor Unite va avea nevoie de doi ani si de alte mii de miliarde de dolari din partea Congresului si a Rezervei Federale Fed) pentru a-si reveni complet din criza provocata de pandemia noului coronavirus, potrivit unui sondaj realizat de Fed.

Primaria Sectorului 4 vrea sa incheie un acord-cadru de pana la 49,5 milioane lei pentru furnizarea de dezinfectant pentru maini

Primaria Sectorului 4, condusa de primarul Daniel Baluta, vrea sa incheie un acord-cadru de pana la 49,5 milioane lei, pe 2 ani, pentru furnizarea de dezinfectant pentru maini, pentru prevenirea raspandirii COVID-19, potrivit unui anunt de participare publicat in sistemul electronic de achizitii publice. Contactat de HotNews. ro primarul Daniel Baluta a argumentat ca vrea sa fie pregatit pentru redeschiderea unitatilor de invatamant, in conditiile in care administratia locala va fi obligata sa asigure dezinfectant.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )