Libnet.ro
UNICEF

05:30

New York Times publica un portret elogios pentru Laura Codruta Kovesi: Condamnarea lui Nastase, cel mai mare trofeu pentru sefa DNA (VIDEO)

B1 B1,
New York Times publica un portret elogios pentru Laura Codruta Kovesi: Condamnarea lui Nastase, cel mai mare trofeu pentru sefa DNA (VIDEO)

O viata normala, cu mers la sala si la cinema. Unul dintre putinele interviuri cu procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, in care vorbeste despre viata ei privata, a fost publicat in New York Times. continuă pe B1

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, portret elogios in New York Times

Cotidianul american The New York Times ii dedica un articol elogios Laurei Codruta Kovesi, sefa DNA, institutie despre care scrie ca duce o campanie neasteptat de viguroasa impotriva coruptiei - o chestiune fierbinte in mijlocul alegerilor prezidentiale. NYTimes arata ca televiziunile sunt intr-o permanenta asteptare la portile DNA pentru a transmite imagini cu urmatorul episod din cel mai terifiant serial pentru elitele corupte din politica si business si arata ca cel mai mare trofeu al lui Kovesi este condamnarea lui Adrian Nastase la inchisoare in Dosarul Zambaccian.

Laude pentru DNA in ziarul New York Times

Cotidianul american The New York Times a publicat un articol elogios la adresa Laurei Codruta Kovesi, sefa DNA, institutie despre care scrie ca duce o campanie neasteptat de viguroasa impotriva coruptiei - o chestiune fierbinte in mijlocul alegerilor prezidentiale. NYTimes arata ca televiziunile sunt intr-o permanenta asteptare la portile DNA pentru a transmite imagini cu urmatorul episod din cel mai terifiant serial pentru elitele corupte din politica si busines.

New York Times: Alegerile prezidentiale din Romania, o problema de incredere/ Niciun candidat nu este susceptibil sa se compare cu Viktor Orban

Adevarata batalie in alegerile de duminica este care dintre candidati, care par de acord asupra problemelor importante, ii poate poate convinge pe romani ca nu va slabi institutiile democratice si centraliza puterea in jurul unui singur partid, ca in Ungaria, comenteaza New York Times, citat de Mediafax.

New York Times: Alegerile din Romania au o problema de incredere

Cotidianul american New York Times a publicat un material despre problema alegerilor prezidentiale din Romania in care arata ca miza celor doi candidati este de a convinge electoratul ca nu vor slabi institutiile democratice si nu vor centraliza puterea in jurul unui singur partid, asa cum s-a intamplat in Ungaria.

New York Times, despre alegerile de duminica: Totul este o problema de incredere

Adevarata batalie in alegerile de duminica este care dintre candidati, care par de acord asupra problemelor importante, ii poate poate convinge pe romani ca nu va slabi institutiile democratice si centraliza.

New York Times face portretul sefei DNA: Aceasta femeie calma a devenit cea mai temuta si, pentru unii, cea mai detestata din Romania

Jurnalistii cotidianului american New York Times au realizat un portret al Laurei Codruta Kovesi, sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), institutie despre care scrie ca duce o campanie neasteptat de sustinuta impotriva coruptiei, o chestiune fierbinte in contextul alegerilor prezidentiale din Romania. Kovesi este descrisa ca cea mai temuta persoana din Romania si, pentru unii, cea mai detestata.

Americanii stau la coada pentru meseria de GUNOIER. Cat castiga eroul New York-ului

Salariul anual al unui gunoier la New York este in jur de 70. 000 de dolari, asa incat, in cel mai mare oras din Statele Unite, aceasta ocupatie este extrem de ravnita. Se spune despre gunoieri ca sunt.

New York: Lista de asteptare de 90.000 de oameni pentru posturile de gunoieri

Salariul anual al unui gunoier la New York este in jur de 70. 000 de dolari, asa incat, in cel mai mare oras din Statele Unite, aceasta ocupatie este extrem de ravnita, relateaza Agerpres.

New York: Doi muncitori au fost salvati dupa ce au ramas suspendati pe o platforma, pe fatada Turnului 1WTC

Doi muncitori au ramas suspendati, miercuri, pe o platforma mobila, dupa ruperea unui cablu, pe fatada Turnului One World Trade Center din New York, ei fiind salvati de pompoeri, relateaza USA Today. Cei doi.

Cum a ajuns ocupatia de gunoier cea mai ravnita de la New York

Ocupatia de gunoier a ajuns una extrem de ravnita la New York, dupa ce o persoana care practica aceasta meserie in cel mai mare oras din Statele Unite a ajuns sa castige, anual, 70. 000 de dolari, scrie.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )