Libnet.ro
UNICEF

06:15

Nezavisimaya Gazeta: Republica Moldova se pregateste sa gazduiasca o baza NATO

Adevărul Adevărul,
Nezavisimaya Gazeta: Republica Moldova se pregateste sa gazduiasca o baza NATO

Poligonul militar de la Bulboaca, Anenii Noi este pregatit pentru amplasarea unei baze militare a NATO, anunta publicatia rusa Nezavisimaya Gazeta. Aceasta se bazeaza pe declaratiile sefului Securitatii de la Tiraspol, Vladislav Finaghin. continuă pe Adevărul

Romania propune UE liberalizarea vizelor pentru Republica Moldova

Ministrilor de Externe europeni le va fi prezentata luni o scrisoare initiata de Romania in care statelor membre ale Uniunii Europene li se cere sprijinul pentru trecerea la faza a doua a Planului de actiune privind liberalizarea vizelor pentru Republica Moldova.

Rusia ar putea recunoaste independenta Transnistriei, daca Republica Moldova isi pierde suveranitatea

Rusia ar putea recunoaste independenta Transnistriei daca Republica Moldova isi va pierde suveranitatea sau neutralitatea, afirma un diplomat rus, citat de pagina online a agentiei RIA Novosti.

MAE sprijina Republica Moldova in lupta contra efectelor secetei

Ministerul Afacerilor Externe a decis alocarea sumei de 50. 000 de euro ca ajutor pentru combaterea efectelor secetei din Republica Moldova, dupa ce la inceputul lunii Ministerul Agriculturii a oferit 110 tone de samanta certificata de grau fermierilor moldoveni, informeaza presa de la Chisinau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )