Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicolae Rainea a murit. Povestea marelui arbitru, contestat de nemti si decorat de doi presedinti ai Romaniei

Adevărul Adevărul,
Nicolae Rainea a murit. Povestea marelui arbitru, contestat de nemti si decorat de doi presedinti ai Romaniei

Nicolae Rainea a murit, miercuri dimineata, la Spitalul de Urgenta Sfantul Apostol Andrei din Galati. in continuare, va prezentam cine a fost Nicolae Rainea, cel mai renumit central din Romania, care s-a apucat de arbitraj din greseala, dupa ce se lasase de fotbal din cauza problemelor de sanatate. continuă pe Adevărul

Nicolae Rainea a murit. Interviu cusingurul arbitru roman care a oficiat la toate marile competitii ale lumii

Nicolae Rainea a murit, luni dimineata, internat fiind din data de 28 martie laSpitalul de Urgenta Sfantul Apostol Andrei din Galati. in memoria marelui arbitru, adevarul. ro republica un interviu acordat de Nicolae Rainea in noiembrie 2013.

A MURIT Nicolae Rainea, cel mai mare arbitru roman

Nicolae Rainea, considerat cel mai mare arbitru pe care l-a avut Romania, s-a stins din viata miercuri dimineata. Era internat la spitalul din Galati, dupa ce facuse un edem pulmonar, in urma unei afectiuni.

Nicolae Rainea a murit

Fostul arbitru FIFA Nicolae Rainea, considerat cel mai bun arbitru roman din toate timpurile, a decedat, miercuri, la varsta de 81 de ani, informeaza Federatia Romana de Fotbal FRF).

Fostul arbitru FIFA Nicolae Rainea a murit la varsta de 81 de ani

Fostul arbitru FIFA Nicolae Rainea a decedat, la varsta de 81 de ani, a anuntat miercuri Federatia Romana de Fotbal. Nicolae Rainea s-a nascut pe 19 noiembrie 1933, la Braila, incepandu-si cariera ca.

A murit faimosul arbitru Nicolae Rainea, Locomotiva din Carpati

Arbitrul Nicolae Rainea 81 de ani) a murit, miercuri dimineata, in sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului de Urgenta Sfantul Apostol Andrei din Galati. Se afla internat de pe data de 28 martie.

Guvernul transmite condoleante familiei fostului arbitru Nicolae Rainea

Guvernul a transmis condoleante familiei fostului arbitru Nicolae Rainea si a aratat ca Romania a pierdut o mare valoare din domeniul sportiv. Fostul arbitru FIFA Nicolae Rainea a decedat, miercuri, la varsta de 81.

Guvernul Romaniei regreta decesul fostului arbitru FIFA Nicolae Rainea

Guvernul Romaniei isi exprima regretul profund fata de decesul fostului arbitru FIFA Nicolae Rainea, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

Fostul arbitru FIFA Nicolae Rainea a decedat. Reactia colegilor

Fostul arbitru FIFA Nicolae Rainea a decedat, miercuri, la varsta de 81 de ani, informeaza Federatia Romana de Fotbal FRF), conform Mediafax.

Cel mai mare arbitru roman, Nicolae Rainea, a incetat din viata

Nicolae Rainea, fostul mare arbitru roman, a incetat din viata la varsta de 81 de ani.

VIDEO Fostul mare arbitru international Nicolae Rainea recita cu emotie o poezie despre moartea sa

Momentul a avut loc in cadrul unei sedinte festive a Consiliului Judetului Galati din 29 noiembrie 2013, la doar cateva zile dupa ce fostul mare arbitru implinise 80 de ani.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )