Libnet.ro
UNICEF

01:05

A MURIT Nicolae Rainea, cel mai mare arbitru roman

Antena3 Antena3,
A MURIT Nicolae Rainea, cel mai mare arbitru roman

Nicolae Rainea, considerat cel mai mare arbitru pe care l-a avut Romania, s-a stins din viata miercuri dimineata. Era internat la spitalul din Galati, dupa ce facuse un edem pulmonar, in urma unei afectiuni. continuă pe Antena3

Cel mai mare arbitru roman, Nicolae Rainea, a incetat din viata

Nicolae Rainea, fostul mare arbitru roman, a incetat din viata la varsta de 81 de ani.

Gabriel Oprea a inaugurat cel mai mare sediu din tara al UNPR, la Targoviste (VIDEO)

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a inaugurat la Targoviste cel mai mare sediu al partidului din tara, informeaza B1 TV. Acolo a avut loc reuniunea zonala a partidului, din regiunea III Sud Muntenia. La reuniune.

Facebook are un nou sediu, unde functioneaza cel mai mare birou din lume

Facebook are un nou sediu, cu cel mai mare birou deschis in lume si cu un parc pe acoperis, informeaza agerpres. Noul sediu a fost mutat in Silicon Valley, avand o constructie destul de simpla si fara.

Fitch: Revenirea crizei in zona euro - cel mai mare risc pentru economia globala

Revenirea crizei in zona euro reprezinta cel mai mare risc la adresa economiei globale, avertizeaza agentia de evaluare financiara Fitch Ratings, in urma unui sondaj realizat pe un esantion de 350 de investitori, la evenimente din Hong Kong si Singapore.

Cel mai mare pariu din sud: megacartier de 100 de milioane de euro in Berceni

Metalurgiei Park Residence reprezinta cel mai mare pariu rezidential din zona de sud de pana in prezent. Este un proiect gigant de parc rezidential care, in prima faza, ar cuprinde circa 5. 000 de apartamente noi si care va reuni o parte din brandurile rezidentiale deja existente in sud.

FOTO Cel mai mare parc natural din estul Europei, reabilitat dupa 100 de ani de la inagurare. Primarul Craiovei: in trei luni se va termina licitatia

Cel mai mare parc natural din estul Europei va intra intr-un proces de modernizare dupa 100 de ani de inagurarea sa. Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca vor fi refacute aleile, cascadele, iluminatul public, dar va fi montat si un sistem video cu dispecerat, iar astfel toata activitatea din parcul Nicolae Romanescu va fi monitorizata.

Cel mai mare hipodrom din tara construit in 1903 a trecut in subordinea Primariei Craiova

Hipodromul din Craiova a fost construit in anul 1903, iar in urmp cu mai bine de un secol, era mandria orasului. Primul campionat balcanic de calarie din Romania a avut loc in Banie.

QA: EADS, bomba care ameninta clasa politica! Detalii explozive din cel mai mare dosar de coruptie

De mai bine de 10 ani, dosarul EADS pare sa fie pentru multi grei ai politicii de la noi o problema care pare sa ii apasa din ce in ce mai mult. Cu toate acestea, aceasta afacere judiciaro-politica extrem de.

Nicolae Rainea a murit

Fostul arbitru FIFA Nicolae Rainea, considerat cel mai bun arbitru roman din toate timpurile, a decedat, miercuri, la varsta de 81 de ani, informeaza Federatia Romana de Fotbal FRF).

Nicolae Rainea a murit. Povestea marelui arbitru, contestat de nemti si decorat de doi presedinti ai Romaniei

Nicolae Rainea a murit, miercuri dimineata, la Spitalul de Urgenta Sfantul Apostol Andrei din Galati. in continuare, va prezentam cine a fost Nicolae Rainea, cel mai renumit central din Romania, care s-a apucat de arbitraj din greseala, dupa ce se lasase de fotbal din cauza problemelor de sanatate.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )