Libnet.ro
UNICEF

22:15

Nicolae Stanciu, transferat de Steaua la Anderlecht in schimbul a 9,8 milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nicolae Stanciu, transferat de Steaua la Anderlecht in schimbul a 9,8 milioane de euro

Fotbalistul Nicolae Stanciu a fost transferat de clubul Steaua Bucuresti la gruparea belgiana Anderlecht Bruxelles in schimbul sumei de 9,8 milioane de euro, a anuntat astazi finantatorul gruparii ros-albastre, Gigi Becali. continuă pe Ziarul Bursa

Nicolae Stanciu, transferat de Steaua la Anderlecht in schimbul a 9,8 milioane de euro

Stanciu este 99% al lui Anderlecht, a declarat Gigi Becali, potrivit sport. ro. Steaua incaseaza 7,8 milioane de euro, plus 2 milioane bonus daca Stanciu bifeaza 50% din meciurile clubului in.

Stanciu a fost vandut la Anderlecht, ar putea fi cel mai scump transfer din Liga I

Nicolae Stanciu a fost capitanul Stelei in victoria echipei ros-albastre cu Pandurii Targu Jiu, iar pentru mijlocasul de 23 de ani aceasta a fost ultima reprezentatie in tricoul stelist.

Nicolae Stanciu a fost transferat la Anderlecht - Steaua va primi 7,8 milioane de euro, plus doua milioane bonusuri, sustine Digi Sport

Nicolae Stanciu a fost transferat la gruparea belgiana Anderlecht Bruxelles, Steaua urmand sa primeasca 7,8 milioane de euro, plus alte doua milioane de euro bonusuri, a anuntat Gigi Becali, finantatorul gruparii ros-albastre, potrivit Digi Sport.

Anderlecht vine dupa Stanciu la Bucuresti

Gigi Becali, patronul Stelei, a anuntat, vineri, ca reprezentanti ai clubului belgian Anderlecht vor sosi la Bucuresti pentru a incerca sa-l transfere pe Nicolae Stanciu.

Stanciu pleaca la Anderlecht si stabileste un nou record pentru Liga 1

Gigi Becali a batut palma, duminica, cu oficialii clubului Anderlecht Bruxelles pentru transferul mijlocasului Nicolae Stanciu la echipa unde in aceasta vara a ajuns si Alexandru Chipciu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )