Libnet.ro
UNICEF

08:45

Stanciu a fost vandut la Anderlecht, ar putea fi cel mai scump transfer din Liga I

Adevărul Adevărul,
Stanciu a fost vandut la Anderlecht, ar putea fi cel mai scump transfer din Liga I

Nicolae Stanciu a fost capitanul Stelei in victoria echipei ros-albastre cu Pandurii Targu Jiu, iar pentru mijlocasul de 23 de ani aceasta a fost ultima reprezentatie in tricoul stelist. continuă pe Adevărul

Ronaldo sau Messi? Cine a fost desemnat de UEFA cel mai bun jucator al sezonului trecut in Europa

Cristiano Ronaldo a fost desemnat de UEFA cel mai bun jucator al sezonului trecut in Europa la gala de la Monte Carlo. Starul lui Real Madrid i-a depasit pe francezul Antoine Griezmann si pe galezul Gareth.

De ce a fost declarat Mulholland Drive cel mai bun film al secolului

Controversata pelicula Calea Misterelor, in traducere) conduce in topul celor mai bune 100 de filme din secolul XXI, la realizarea caruia au contribuit 177 de critici din toata lumea.

Nicolae Stanciu a fost transferat la Anderlecht - Steaua va primi 7,8 milioane de euro, plus doua milioane bonusuri, sustine Digi Sport

Nicolae Stanciu a fost transferat la gruparea belgiana Anderlecht Bruxelles, Steaua urmand sa primeasca 7,8 milioane de euro, plus alte doua milioane de euro bonusuri, a anuntat Gigi Becali, finantatorul gruparii ros-albastre, potrivit Digi Sport.

A fost descoperit in Indonezia. E cel mai in varsta om din toate timpurile. Cati ani are acum

Cel mai in varsta om din lume ar fi un indonezian in varsta de 145 de ani, care insa isi doreste sa moara, scrie Mirror. Mbah Gotho a iesit din anonimat in clipa.

Cel mai in varsta om din lume are o ultima dorinta

Un indonezian a fost recent declarat cel mai in varsta om din lume. in acest moment, exista numeroase persoane care sustin ca ar fi cele mai batrane din lume. Dupa cum scriu si cei de la Independent, printre acestea se numara nigerianulJames Olofintuyi, care sustine ca ar avea varsta de 171 de ani, si etiopianul [].

Romania are cel mai rapid internet mobil, dar romanii prefera sa stea pe Wi-Fi. Germania, pe locul 73 in lume

Romania are cel mai rapid internet mobil, dar romanii prefera sa stea pe Wi-Fi. Studiul privind calitatea internetului a fost publicat de OpenSignal, din care reiese ca Romania exceleaza nu doar la.

Actiunile Carpatica, cel mai bun randament din BET-XT

Actiunile Bancii Comerciale Carpatica BCC) s-au apreciat cu 4,17%, raportat la euro, in perioada 16-23 august, reprezentand cel mai bun randament din cadrul indicelui extins BET-XT.

Iohannis: Comemorarea Marelui Razboi aduce cel mai puternic argument in favoarea proiectului european

Comemorarea Primului Razboi Mondial aduce cel mai puternic argument in favoarea proiectului european, a declarat presedintele Klaus Iohannis, duminica, in cadrul ceremoniei dedicate marcarii a 100 de ani de la intrarea Romaniei in prima conflagratie mondiala.

Comemorarea Marelui Razboi, cel mai puternic argument in favoarea proiectului european

Comemorarea Primului Razboi Mondial aduce cel mai puternic argument in favoarea proiectului european, a declarat astazi presedintele Klaus Iohannis, cu prilejul ceremoniei nationale dedicate marcarii a 100 de ani de la intrarea tarii noastre in primul razboi mondial, potrivit site-ului Administratiei Prezidentiale.

Dwayne Johnson este cel mai bine platit actor din lume

Actorul de 44 de ani, cunoscut mai degraba sub numele The Rock, a castigat 64,5 milioane de dolari intr-un an, fiind cel mai bine platit din lume. Fostul wrestler profesionist l-a detronat pe Robert Downey Jr, care s-a clasat pe primul loc trei ani la rand.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )