Libnet.ro
UNICEF

08:30

Nicolas Maure, director general Dacia: Conform calculelor noastre, am economisi 30 de euro pe vehicul daca ar exista autostrada de la uzina pana la Arad

Hotnews Hotnews,
 Nicolas Maure, director general Dacia: Conform calculelor noastre, am economisi 30 de euro pe vehicul daca ar exista autostrada de la uzina pana la Arad

Uzina din Mioveni trebuie sa-si pastreze competitivitatea fata de alte fabrici Renault, precum cea din Maroc, iar elementele relevante in acest sens sunt atat accesul facil catre frontiera, cat si mentinea costurilor salariale la un anumit nivel, afirma directorul general al Dacia, Nicolas Maure. El spune ca estimarile arata ca s-ar economisi 30 de euro/vehicul daca ar exista autostrada de la Miovei la Arad, noteaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Nicolas Maure, directorul Dacia: Am economisi 30 de euro pe fiecare vehicul daca ar exista ...

Directorul general al Dacia, Nicolas Maure, sustiene ca s-ar economisi 30 de euro pentru fiecare vehicul daca ar exista autostrada de la uzina de la Mioveni pana la Arad, conform Hotnews. Uzina din Mioveni trebuie sa-si pastreze competitivitatea fata de alte fabrici Renault, precum cea din Maroc, iar elementele relevante in acest sens sunt atat accesul facil catre frontiera, cat si mentinea costurilor salariale 'la un anumit nivel, a mai spus directorul general al Dacia, Nicolas Maure.

Ionel Danciulescu, noul director general al FC Dinamo.

Fostul atacant al dinamovistilor, Ionel Danciulescu, a fost numit in functia de director general al FC Dinamo de catre actionarul majoritar al gruparii, Ionut Negoita, conform Mediafax. Ionel Danciulescu, o emblema pentru Dinamo, a fost numit in functia de director general, a spus Negoita. Danciulescu a declarat ca pentru el aceasta functie inseamna enorm. Pentur mine aceasta functie la Dinamo, in cadrul clubului unde m-am consacrat, inseamna enorm, dar in acelasi timp este si o provocare.

Ionel Danciulescu a devenit director general al FC Dinamo

Fostul atacant Ionel Danciulescu a fost numit in functia de director general al FC Dinamo. Ionel Danciulescu, o emblema pentru Dinamo, a fost numit in functia de director general, a spus actionarul.

Danciulescu, numit director general la Dinamo

Fostul atacant Ionel Danciulescu a fost numit, vineri, intr-o conferinta de presa, director general la clubul Dinamo.

Danciulescu primeste un grad mai mare la Dinamo: va fi director general

Ionut Negoita l-a prezentat vineri dimineata pe noul director general al clubului din Stefan cel Mare, in persoana lui Ionel Danciulescu.

Danciulescu primeste un grad mai mare la Dinamo: va fi director general. Cainii i-au dat replica lui Reghecampf

Ionut Negoita l-a prezentat vineri dimineata pe noul director general al clubului din Stefan cel Mare, in persoana lui Ionel Danciulescu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )