Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ionel Danciulescu, noul director general al FC Dinamo.

România Liberă România Liberă,
Ionel Danciulescu, noul director general al FC Dinamo.

Fostul atacant al dinamovistilor, Ionel Danciulescu, a fost numit in functia de director general al FC Dinamo de catre actionarul majoritar al gruparii, Ionut Negoita, conform Mediafax. Ionel Danciulescu, o emblema pentru Dinamo, a fost numit in functia de director general, a spus Negoita. Danciulescu a declarat ca pentru el aceasta functie inseamna enorm. Pentur mine aceasta functie la Dinamo, in cadrul clubului unde m-am consacrat, inseamna enorm, dar in acelasi timp este si o provocare. continuă pe România Liberă

Danciulescu, numit director general la Dinamo

Fostul atacant Ionel Danciulescu a fost numit, vineri, intr-o conferinta de presa, director general la clubul Dinamo.

Ionel Danciulescu a devenit director general al FC Dinamo

Fostul atacant Ionel Danciulescu a fost numit in functia de director general al FC Dinamo. Ionel Danciulescu, o emblema pentru Dinamo, a fost numit in functia de director general, a spus actionarul.

Ileana Nicolaie preia operatiunile Sika in 18 tari din regiune. Cine este Laurentiu Stefanescu, noul director general pe plan local

Sika Romania, unul dintre principalii jucatori ai pietei locale de materiale chimice de constructii, l-a numit pe Laurentiu Stefanescu in functia de director general incepand cu 1 martie 2014.

Danciulescu primeste un grad mai mare la Dinamo: va fi director general

Ionut Negoita l-a prezentat vineri dimineata pe noul director general al clubului din Stefan cel Mare, in persoana lui Ionel Danciulescu.

Danciulescu primeste un grad mai mare la Dinamo: va fi director general. Cainii i-au dat replica lui Reghecampf

Ionut Negoita l-a prezentat vineri dimineata pe noul director general al clubului din Stefan cel Mare, in persoana lui Ionel Danciulescu.

Sika Romania are un nou director general

Subsidiara din Romania a producatorului elvetian de materiale chimice speciale Sika va avea de la 1 martie un nou director general, Laurentiu Stefanescu, care o inlocuieste pe Ileana Nicolae, promovata manager pentru Europa de Est in cadrul grupului, arata un comunciat remis redactiei.

Bucovina Club de Munte are un nou director general

Consiliul de Administratie al Bucovina Club de Munte BCM) a anuntat ca, in sedinta din data de 18. 2014, a aprobat numirea lui Ion Romica Tamas in functia de director general al societatii si a acceptat de comun acord rezilierea contractului de management al lui Mircea Constantin, potrivit unui raport emis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )