Libnet.ro
UNICEF

14:45

Nicusor Dan, anunt de ultima ora despre subventia la incalzire: Nu poti sa pui oamenii sa plateasca niste pierderi pe care tu, ca furnizor, le produci

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan, anunt de ultima ora despre subventia la incalzire: Nu poti sa pui oamenii sa plateasca niste pierderi pe care tu, ca furnizor, le produci

Primarul general al Capitalei anunta ca nu va sustine renuntarea la subventia de care beneficiaza bucurestenii pentru agentul termic, el explicand ca nu poti sa pui oamenii sa plateasca niste pierderi pe care tu, ca furnizor, le produci. El spune ca autoritatile se vor putea gandi va reducerea subventiei abia dupa efectuarea de investitii in sistemul de productie si transport pentru agentul termic. continuă pe Adevărul

Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre intrarea Capitalei in carantina. Cand ar putea avea loc

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit in cursul serii de miercuri despre un posibil lockdown al Bucurestiului. Potrivit acestuia, cea mai eficienta metoda a instituirii carantinei este aceea pe anumite zone, ale caror cifre au depasit rata de incidenta stabilita de autoritati. Care este situatia Bucurestiului Nelu Tataru a afirmat ca pentru moment, Capitala nu .

Nicusor Dan, anunt socant despre teste. Ce se intampla cu testarea in masa a romanilor

Nicusor Dan a facut un anunt socant despre teste. Primarul Capitalei sustine ca nu sunt suficienti bani pentru testarea in masa. Astfel, Nicusor Dan anunta ca in Bucuresti nu se poate face testarea intregii populatii, din cauza costurilor ridicate. O varianta ar fi sa se foloseasca teste rapide, care sunt de zece ori mai ieftine .

EXCLUSIV Informatii de ultima ora despre Mihai de la 3 Sud Est. in ce stare se afla, de fapt

In timp ce ieri presa titra ca solistul trupei 3 Sud Est, Mihai Budeanu, infectat cu noul coronavirus, este in stare critica la Spitalul din Medgidia, unde fusese transferat de urgenta, zilele trecute, pentru a i se administra plasma, iata ca adevarul este cu totul altul. Solistul de la 3 Sud Est a trecut pragul .

Informatii de ultima ora despre pelerinajul de Sfantul Andrei. iPS Teodosie: Oprim niste abuzuri

Tensiuni uriase la Constanta, acolo unde ar trebui sa aiba loc pelerinajul la Pestera Sfantului Andrei. in prezent, judetul Constanta se afla in carantina, ceea ce presupune ca in cinzi zile, pe data de 30 noiembrie atunci cand Biserica Ortodoxa il praznuieste pe Sfantul Andrei, situatia va fi aceeasi, credinciosii avand interzis sa faca pelerinajul .

Acces Direct, anunt de ultima ora. Ce se intampla pe 1 decembrie, toti fanii trebuie sa afle

Acces Direct vine cu o editie speciala pentru sarbatori. Ce vor urma sa vada fanii reality-ului? 1 decembrie va fi sarbatorit altfel la Antena 1. Cu ce surprize vine Mirela Vaida pentru telespectatori? Chiar moderatoarea show-ului vine cu detalii despre ceea ce urmeaza sa se petreaca in platou. Acces Direct, surprize pentru fani in editia .

Nicusor Dan, despre subventia la incalzire si pretul gigacaloriei: Nu poti sa pui oamenii sa plateasca niste pierderi pe care tu, ca furnizor, le produci (VIDEO)

Primarul general al Capitalei a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa sustinute sambata, ca subventia de care beneficiaza bucurestenii pentru agentul termic va fi platita in continuare, iar pretul.

Nicusor Dan mentine subventia pentru agentul termic furnizat in Capitala: Nu poti sa pui oamenii sa plateasca niste pierderi pe care tu, ca furnizor, le produci

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca nu va sustine renuntarea la subventia de care beneficiaza bucurestenii pentru agentul termic, el explicand ca nu poti sa pui oamenii sa plateasca niste pierderi pe care tu, ca furnizor, le produci. El spune ca autoritatile se vor putea gandi la reducerea subventiei abia dupa efectuarea de investitii in sistemul de productie si transport pentru agentul termic.

Lupta cu sistemul: Nicusor Dan a suspendat un functionar care a dat aviz de defrisare pentru gradina unor case de pe Kiseleff, unde ar putea aparea blocuri de 4 etaje, si pe care primarul incearca sa o salveze de 10 ani

Primarul general, Nicusor Dan, a suspendat un functionar de la directia de Mediu pentru ca a dat aviz de defrisare pentru gradina unei case de pe Kiseleff, pe care incearca sa o salveze de 10 ani. Este vorba despre celebrul caz Kiseleff 45, unde proprietarul vrea sa construiasca blocuri de 4 etaje, pe terenul unde se afla o copie in miniatura a gradinilor de la Versailles, demolata in 2015, si unde Asociatia Salvati Bucurestiul a castigat aproape toate procesele. Practic terenul pentru care s-a emis avizul de defrisare se afla in spatele celui de pe Kiseleff, pana in strada Clucerurului. Nicusor Dan a suspendat avizul dar si pe functionarul care l-a semnat, iar de acum incolo toate avizele de defrisare vor fi semnate si de primar.

Nicusor Dan, despre cum s-ar gasi mai multe locuri de parcare in Bucuresti: Vreau sa ridicam cele 50.000-60.000 de masini abandonate in Capitala

Primarul general Nicusor Dan a spus sambata ca vrea sa ridice cele 50. 000 de masini abandonate in Capitala, iar in ceea ce priveste autoturismele parcate ilegal, el a spus ca, pana nu se rezolva problema locurilor de parcare, nu este un sustinator al sanctionarii oamenilor, cu exceptia cazurilor flagrante.

Nicusor Dan: Romania are nevoie de un guvern pragmatic, pro-dezvoltare, pro-business, pro-european. Prin tot ce a facut, sunt convins ca guvernul Orban va fi cel care va transforma proiectele din PNRR in realitate (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, a participat la lansarea Planului National de Redresare si Rezilienta, despre care spune ca reprezinta o uriasa oportunitate pentru orasele din tara noastra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2736 seconds )