Libnet.ro
UNICEF

05:15

Nicusor Dan: Parlamentarii USR au fost jigniti de membrii Birouirlor permanente. Sa le fie rusine

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan: Parlamentarii USR au fost jigniti de membrii Birouirlor permanente. Sa le fie rusine

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a declarat, miercuri, ca membrilor PSD care au jignit politicienii din formatiunea pe care o conduce ar trebui sa le fie rusine pentru aceasta atitudine. continuă pe România Liberă

Nicusor Dan, dupa adoptarea legii gratierii si a modificarii Codului Penal: Va invit sa protestam pana la capat

Nicusor Dan, presedintele USR, considera ca, prin decizia de marti seara a Guvernului Grindeanu, PSD si aliatii lor au trecut azi linia rosie.

Nicusor Dan, mesaj pentru cei care au participat la protestele impotriva gratierii: Respect pentru toti cei care au iesit ieri in strada

Nicusor Dan, presedintele USR, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook pentru a le multumi tuturor celor care au luat parte la protestele impotriva gratierii, care au avut loc.

Parlamentarii USR, mesaje cu RUSINE in fata salii de sedinte. Nicusor Dan: Nu avem o problema sa ne dam demisia din parlament, insa ei ar fi capabili sa legifereze singuri

Liderul USR Nicusor Dan a declarat ca se asteapta ca cetatenii sa protesteze in continuare si ca nu ar avea o problema ca parlamentarii USR sa isi dea demisia daca prin acest gest s-ar forta alegeri anticipate, insa trebuie sa cantarim foarte bine daca mai exista rusine in aceasta majoritate intrucat PSD si ALDE ar fi capabili sa legifereze singuri. Nicusor Dan a facut declaratiile de presa la parlament, avandu-i in jurul jos pe cativa colegi care tineau in maini coli pe care era scris mesajul RUSINE.

incercare de intimidare a USR. Gabriel Vlase si Mircea Draghici (PSD), catre Nicusor Dan (USR) : Vrei sa ajungem ca Ucraina?

Parlamentarii social-democrati Gabriel Vlase si Mircea Draghici, au purtat o discutie cu liderul USR, Nicusor Dan, pe holurile Camerei Deputatilor, el intrebandu-l pe liderul opozantilor daca vrea ca Romania sa ajunga ca Ucraina .

UPDATE Scene ireale din sedinta conducerii parlamentului, povestite de Cristian Ghinea: Nicusor Dan: Sunteti niste hoti/ Se striga Esti un jegos

Deputatul USR Cristian Ghinea, secretar al Camerei Deputatilor, povesteste scene din sedinta birourilor parlamentare reunite, unde exista un intreg scandal intre parlamentarii USR si cei de la PSD ALDE. Si deputatul Catalin Drula a povestit ca a fost amenintat. Vezi in text relatarea.

Nicusor Dan: Ce a facut Guvernul e o actiune miseleasca. Nu avem o problema sa demisionam daca putem forta alegeri anticipate

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat miercuri, la Parlament, referitor la deciziile Guvernului care vizeaza Justitia, ca ceea ce s-a intamplat azi-noapte este un atac la statul de drept din Romania, o actiune miseleasca, parlamentarii Uniunii Salvati Romania fiind dispusi sa isi dea demisia in cazul in care pot forta alegeri anticipate.

Presedintele USR, Nicusor Dan: Cerem premierului sa nu adopte in sedinta de Guvern, niciuna dintre OUG-urile propuse de Florin Iordache, care a transformat Ministerul Justitiei in Ministerul Minciunilor

Presedintele formatiunii politice Uniunea Salvati Romania, Nicusor Dan, a solicitat prim-ministrului Sorin Grindeanu sa nu adopte in sedinta de Guvern de miercuri niciuna dintre ordonantele de urgenta propuse de Florin Iordache.

Nicusor Dan: Cerem si saptamana aceasta prim-ministrului Sorin Grindeanu sa nu adopte in sedinta de Guvern de maine niciuna dintre OUG-urile propuse de Florin Iordache

Liderul USR, Nicusor Dan, scrie marti, intr-o postare pe pagina sa de Facebook: Cerem si saptamana aceasta prim-ministrului Sorin Grindeanu sa nu adopte in sedinta de Guvern de maine niciuna dintre OUG-urile propuse de Florin Iordache, care a transformat Ministerul Justitiei in Ministerul Minciunilor. Modificarea codurilor penal si de procedura penala, in varianta propusa de Florin Iordache, reprezinta aministie.

Nicusor Dan: Cerem premierului sa nu adopte maine niciuna dintre ordonantele promovate de Florin Iordache

Liderul USR, Nicusor Dan, ii cere premierului Sorin Grindeanu ca Guvernul sa nu adopte in sedinta de guvern care ar putea avea loc miercuri niciuna dintre ordonantele de urgenta privind gratierea si modificarea codurilor penale, subliniind ca, daca maine se adopta OUG privind codurile, poimaine dosarul lui Liviu Dragnea pentru abuz in serviciu se va inchide pentru ca fapta nu va mai fi incriminata.

Nicusor Dan: Cerem premierului Grindeanu sa nu adopte maine niciuna din OUG promovate de MJ

Liderul USR, Nicusor Dan, ii cere premierului Sorin Grindeanu ca Guvernul sa nu adopte in sedinta de guvern care ar putea avea loc miercuri niciuna din ordonantele de urgenta privind gratierea si modificarea codurilor penale, subliniind ca, daca maine.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )