Libnet.ro
UNICEF

13:45

Nicusor Dan, in strada pentru a strange semnaturi pentru parlamentare: Noi sustinem in continuare ca solutia cea mai buna pentru Romania este un premier tehnocrat care sa conduca ministri politici (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan, in strada pentru a strange semnaturi pentru parlamentare: Noi sustinem in continuare ca solutia cea mai buna pentru Romania este un premier tehnocrat care sa conduca ministri politici (VIDEO)

Liderii Uniunii Salvati Romania, Clotilde Armand si Nicusor Dan dau startul strangerii de semnaturi pentru alegerile parlamentare. Formatiunea condusa de cei doi are nevoie de cel putin 200. 000 de. continuă pe B1

Nicusor Dan: Situatia ideala pentru USR ar fi daca de voturile noastre va depinde formarea Guvernului

Presedinte Uniti Salvati Romania USR), Nicusor Dan, spera ca de voturile partidului pe care il conduce sa depinda formarea Guvernului dupa alegerile parlamentare. , aratand ca obiectivul USR este de a obtine un scor de 10%.

Nicusor Dan: USR sustine ideea unui prim-ministru tehnocrat si dupa alegeri

USR sustine ideea unui prim-ministru tehnocrat si dupa alegeri, pentru ca acesta are avantajul de a nu raspunde unor sefi politici, a declarat, luni, presedintele partidului, Nicusor Dan.

Propunerea lui Nicusor Dan, dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca renunta la guvernul de tehnocrati

Liderul USR Nicusor Dan a afirmat, intr-o interventie telefonica la 100 de minute, de la Antena 3, ca formatiunea sa politica va sustine un guvern politic condus insa de un premier.

Partidul lui Nicusor Dan trece pragul electoral. Ce spune acum seful USR despre o alianta politica

Presedintele USR Nicusor Dan a reiterat, duminica, faptul ca nu va colabora nici cu PSD, nici cu PNL, dupa ce, potrivit celui mai recent sondaj, formatiunea sa creste tot mai mult in increderea.

Nicusor Dan: PNL crede ca vremea tehnocratilor a trecut, USR afirma ca abia incepe. Pe cine vrea liderul USR in echipa

Liderul USR, Nicusor Dan, a afirmat sambata, in replica la declaratiile copresedintelui PNL Vasile Blaga privind necesitatea unui guvern politic, ca in vreme ce liberalii cred ca vremea tehnocratilor a trecut, USR este de parere ca abia incepe.

Nicusor Dan: PNL crede ca vremea tehnocratilor a trecut, USR afirma ca abia incepe

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, a declarat ca formatunea pe care o conduce va sprijini formarea unui guvern tehnocrat, in conditiile in care, sustine acesta, guvernele po.

Nicusor Dan vrea o guvernare tehnocrata

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, spune ca formatiunea sa va sprijini o guvernare tehnocrata, considerand ca guvernele politice au esuat si in jurul lor au inflorit coruptia si clientelismul.

VIDEO Sute de mii de catalani au iesit in strada pentru a cere independenta regiunii lor

Sute de mii de catalani au iesit duminica in strada pentru a cere secesiunea de Spania si a indemna partidele sa isi depaseasca dezacordurile cu privire la calea de urmat spre independenta, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Cutremur de 4,9 in Macedonia. Oamenii au iesit pe strada, pentru a se simti in siguranta

Un cutremur cu magnitudinea de 4,9 grade pe scara Richter s-a produs in Macedonia, oamenii din capitala Skopje vazandu-se nevoiti sa iasa pe strada pentru a se simti in siguranta, relateaza.

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, da in judecata o publicatie pentru calomnie: Niciunuia dintre noi nu-i place sa fie umplut de mizerii

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a anuntat vineri pe pagina sa de Facebook ca va actiona in judecata publicatia National pentru calomnie, mentionand insa si tabloidul Cancan, despre care spune ca este un ventilator care imprastie mizerii. Atat National cat si Cancan au scris despre o legatura pe care ministrul ar avea-o cu Nicolae Voiculescu, despre care ei sustin ca este unchiul ministrului, informatie dezmintita clar de ministru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )