Libnet.ro
UNICEF

20:15

Nicusor Dan vrea referendum pentru demiterea primaritei Gabriela Firea: Activitatea domniei sale este deplorabila

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan vrea referendum pentru demiterea primaritei Gabriela Firea: Activitatea domniei sale este deplorabila

Liderul Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a declarat, duminica, ca ia in calcul convocarea unui referendum pentru demiterea primaritei Gabriela Firea, la finalul primului an de mandat. continuă pe România Liberă

Luam in calcul convocarea unui referendum pentru demiterea Gabrielei Firea

Liderul Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a anuntat, astazi, in urma prezentarii unei analize a activitatii Primariei Generale, la cinci luni de la preluarea mandatului de catre Gabriea Firea, ca USR ia in calcul convocarea unui referendum pentru demiterea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, la finalul primului an de mandat, potrivit unor surse din presa.

REFERENDUM pentru demiterea Gabrielei Firea. Nicusor Dan ARUNCA iN AER scena politica

Nicusor Dan a anuntat ca ia in calcul convocarea unui referendum pentru a o da jos din functie pe Gabriela Firea. Referendumul va avea loc doar in cazul in care situatia de la Primarie nu se.

Nicusor Dan: Principalul pericol pentru Romania este coruptia

Principalul pericol pentru Romania il reprezinta fenomenul coruptiei, care duce la intarzierea dezvoltarii si la perpetuarea saraciei, a declarat vineri, la Pitesti, presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan.

Nicusor Dan: Luam in calcul convocarea unui referendum pentru demiterea Gabrielei Firea, la finalul primului an de mandat

Liderul USR, Nicusor Dan, a anuntat, duminica, in urma prezentarii unei analize a activitatii Primariei Generale, la cinci luni de la preluarea mandatului de catre Gabriea Firea, ca USR ia in calcul convocarea unui referendum pentru demiterea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, la finalul primului an de mandat.

Gabriela Firea despre posibilul referendum anuntat de USR pentru demiterea sa: Repetentii si chiulangiii clasei vin sa faca revolutie

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminica, referindu-se la anuntul USR ca ar putea initia un referendum pentru demiterea sa dupa primul an de mandat, ca 'repetentii si chiulangiii clasei vin sa faca revolutie printre elevii care vin la ore', situatie care a facut-o sa se simta 'ranita', potrivit Mediafax.

Principalul pericol pentru Romania este coruptia, care genereaza intarziere de dezvoltare si saracie

Principalul pericol pentru Romania il reprezinta fenomenul coruptiei, care are ca efect intarzierea dezvoltarii si perpetuarea saraciei, a afirmat vineri, la Pitesti, presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan.

Candidatul de extrema dreapta in alegerile prezidentiale din Austria Norbert Hofer vrea referendum pentru iesirea tarii din UE

Candidatul de extrema dreapta in alegerile prezidentiale din Austria, Norbert Hofer, a afirmat ca va sustine organizarea unui referendum cu privire la apartenenta tarii sale la Uniunea Europeana daca aceasta va deveni mai centralizata dupa iesirea Marii Britanii din blocul comunitar.

Daca nu ar fi de ras, ar fi de plans. Gabriela Firea REACTIONEAZA dupa ce Nicusor Dan a spus ca cere referendum pentru a o da jos din functie

Dupa ce Nicusor Dan i-a acuzat modul de a actiona in calitate de primar general, spunand ca daca lucrurile nu se vor imbunatati va solicita un referendum, Gabriel Firea a tinut sa-i.

Nicusor Dan ii da in judecata pe Ponta si Ghita, pentru repetatele calomnii, cerandu-le cate 500.000 de lei. Replica lui Ghita: El s-a laudat ca a primit burse de la Soros. Cred ca vrea bani de vreun apartament (VIDEO)

Nicusor Dan a depus, joi, la Tribunalul Bucuresti, actiuni impotriva lui Victor Ponta si Sebastian Ghita. Acesta ii acuza de repetatele calomnii pe care le-au adus Uniunii Salvati.

Nicusor Dan i-a dat in judecata pe Ponta si pe Ghita pentru ca l-au facut omul lui Soros. Liderul USR cere daune de 500.000 de lei

Presedintele USR, Nicusor Dan, a depus, joi, la Tribunalul Bucuresti, actiuni impotriva lui Victor Ponta si Sebastian Ghita pentru repetatele calomnii pe care le-au adus Uniunii Salvati Romania, cerandu-le fiecaruia daune in valoare de 500. 000 de lei pentru prejudiciu de imagine.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )