Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ninge in mai multe zone ale tarii, iar drumarii au imprastiat material antiderapant. Strat de zapada de 82 de centimetri pe Varful Omu

Hotnews Hotnews,
 Ninge in mai multe zone ale tarii, iar drumarii au imprastiat material antiderapant. Strat de zapada de 82 de centimetri pe Varful Omu

Cel mai mare strat de zapada din tara, de 82 de centimetri, este pe Varful Omu, in Muntii Bucegi, potrivit meteorologilor. Ninge in mai multe zone, iar drumarii au imprastiat deja pe sosele 16 tone de material antiderapant. Vremea va continua sa fie rece si se vor inregistra precipitatii importante, scrie News. ro. continuă pe Hotnews

A nins in mai multe zone ale tarii, iar drumarii au imprastiat material antiderapant. Strat de zapada de 82 de centimetri pe Varful Omu

Cel mai mare strat de zapada din tara, de 82 de centimetri, este pe Varful Omu, in Muntii Bucegi, potrivit meteorologilor. Ninge in mai multe zone, iar drumarii au imprastiat deja pe sosele 16 tone de material antiderapant. Vremea va continua sa fie rece si se vor inregistra precipitatii importante, scrie News. ro.

Ninge abundent in mai multe zone din tara. Drumarii au intervenit de urgenta cu material antiderapant

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat ca toate directiile sale regionale de drumuri si poduri au mobilizat personalul pentru a interveni in caz de nevoie,.

Submarine rusesti din Marea Neagra au lansat mai multe rachete spre pozitii din Siria. Care a fost tinta Rusiei

Mai multe submarine militare ale Flotei ruse din Marea Neagra, aflate in misiune in Mediterana, au lansat, joi, zece rachete de croaziera Kalibr spre pozitii din estul Siriei ale retelei teroriste Stat Islamic, anunta Ministerul rus al Apararii.

O masina a intrat in multime la Londra; mai multe persoane sunt ranite

O masina a intrat in multime astazi, la Londra, in apropierea Muzeului de Stiinte ale Naturii, iar mai multe persoane au fost ranite, informeaza BBC.

O masina a intrat in multime la Londra; mai multe persoane sunt ranite

O masina a intrat in multime astazi, la Londra, in apropierea Muzeului de Stiinte ale Naturii, iar mai multe persoane au fost ranite, informeaza BBC.

O masina a intrat in multime la Londra: mai multe persoane sunt ranite

O masina a intrat in multime la Londra, in apropierea Muzeului de Stiinte ale Naturii, iar mai multe persoane ar fi fost ranite, scrie BBC.

Cele mai multe calatorii pentru vacante au avut ca durata intre una si trei innoptari

Cele mai multe calatorii pentru vacante efectuate in primul semestru al acestui an au avut ca durata una si trei innoptari 72,9% din total), iar numarul calatoriilor turistice efectuate de catre rezidenti a fost de 8. 600, in crestere cu 16,4% fata semestrul intai din 2016, arata datele centralizate de Institutul National de Statistica INS).

Chiritoiu: Sectorul carburantilor este domeniul in care facem cele mai multe analize

Cele mai multe intrebari primite de Consiliul Concurentei se refera la sectorul carburantilor, acesta fiind totodata domeniul in care autoritatea face cele mai multe analize, a declarat pentru News. ro presedintele institutiei, Bogdan Chiritoiu. De altfel, autoritatea lucreaza la un site care va cuprinde date comparative privind preturilor carburantilor, proiect ce ar putea fi gata anul viitor.

O masina a intrat intr-un grup de pietoni, la Londra: Mai multe persoane au fost ranite(FOTO, VIDEO)

O masina a intrat intr-un grup de pietoni, la Londra, mai multe persoane fiind ranite, informeaza RT. com. Incidentul a avut loc in apropierea Muzeului de Istorie Naturala din capitala.

UPDATE FOTO Alerta la Londra. Mai multe persoane au fost ranite, dupa ce o masina a intrat pe trotuar. Un barbat a incercat sa-l opreasca pe sofer

Mai multe persoane au fost ranite dupa ce o masina a intrat in ele la Londra, relateaza Daily Mail. Politia a arestat un barbat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )