Libnet.ro
UNICEF

21:45

Submarine rusesti din Marea Neagra au lansat mai multe rachete spre pozitii din Siria. Care a fost tinta Rusiei

România Liberă România Liberă,
Submarine rusesti din Marea Neagra au lansat mai multe rachete spre pozitii din Siria. Care a fost tinta Rusiei

Mai multe submarine militare ale Flotei ruse din Marea Neagra, aflate in misiune in Mediterana, au lansat, joi, zece rachete de croaziera Kalibr spre pozitii din estul Siriei ale retelei teroriste Stat Islamic, anunta Ministerul rus al Apararii. continuă pe România Liberă

Panica intr-un tren din Marea Britanie! Pasagerii au evacuat un vagon, dupa ce un barbat a citit cu voce tare din Biblie

Panica intr-un tren din Marea Britanie, dupa ce un barbat a inceput sa citeasca cu voce tare din Biblie. Pasagerii au oprit trenul si au evacuat un vagon intreg, iar circulatia in zona a.

Mai multe inregistrari din timpul atacului din Las Vegas au fost date publicitatii. Cum au actionat politistii - VIDEO

Politia din Las Vegas a facut publice mai multe inregistrari din timpul atacului din Las Vegas, realizate cu camerele de corp ale politistilor. intr-o conferinta de presa, politia din Vegas a.

Mai multe ONG-uri cer partenerilor de dezvoltare oprirea temporara a finantarii pentru Republica Moldova

Mai multe organizatii ale societatii civile solicita partenerilor de dezvoltare sa opreasca temporar finantarea reformelor care nu produc rezultate palpabile si durabile pana in momentul in care acestea vor deveni vizibile in Republica Moldova, precum si sa sprijine acele domenii in care exista un astfel de angajament, transmite IPN.

ANOFM: Peste 22.000 de locuri de munca vacante la nivel national; cele mai multe sunt in Bucuresti, Sibiu, Prahova si Arad

Peste 22. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Sibiu, Prahova si Arad, in timp ce in Giurgiu, Suceava, Vrancea, si Covasna sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ANOFM: Peste 22.000 de locuri de munca vacante la nivel national. Cele mai multe sunt in Bucuresti, Sibiu, Prahova si Arad

Peste 22. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Sibiu, Prahova si Arad, in timp ce in Giurgiu, Suceava, Vrancea, si Covasna sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Expert de securitate american: Pivotul strategic la Marea Neagra - precursor al unui Plan Marshall 2.0?

Intr-un nou editorial pentru cotidianul Adevarul, Harlan Ullman, consilier in cadrul Atlantic Council din Washington si fost consilier pentru comandamentul suprem al fortelor NATO in Europa in perioada 2004-2016, abordeaza subiectul securitatii regiunii Marii Negre.

Gruparea Pandele - Firea, la butoanele unei institutii esentiale in energie. Sotul Sperantei Cliseru, mana dreapta a primarilor din Voluntari si Bucuresti, a fost numit de premierul Tudose vicepresedinte la agentia care gestioneaza gazele din Marea Neagr

Premierul Mihai Tudose l-a numit marti pe Iulian Cliseru in functia de vicepresedinte al institutiei care va gestiona exploatarile de gaze si petrol din Marea Neagra. Iulian Cliseru este sotul Sperantei Cliseru, un personaj-cheie in Bucuresti si Voluntari, cureaua de legatura intre primarii Gabriela Firea si Florentin Pandele. Speranta Cliseru a fost multa vreme mana dreapta a lui Pandele, iar de cand sotia acestuia a castigat Primaria Bucuresti, aceasta a devenit extrem de influenta in Capitala. Speranta Cliseru a confirmat pentru HotNews. ro ca sotul a fost numit in functia de vicepresedinte al Autoritatii Competente de Reglementare a Operatiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagra.

Alimentul care te ajuta sa elimini toxinele din organism. Este cel mai tare detoxifiant

Limonada neagra a devenit un trend pe retelele de socializare si foarte multe persoane o consuma pentru ca aduce multe beneficii pentru sanatate. Culoarea inedita este conferita de utilizarea carbunelui activ.

S-a dezvaluit care este cea mai scumpa strada din Marea Britanie/ Preturile proprietatilor au ajuns la 35 de milioane de lire sterline

Kensington Palace Gardens este cea mai scumpa strada din Londra, iar pretul mediu al proprietatilor in aceasta zona este de 35,6 milioane de lire sterline, potrivit The Telegraph. Zona gazduieste persoane cunoscute in intreaga lume - finantatorul FC Chelsea, Roman Abramovici sau mostenitoarea imperiului Formula 1, Tamara Ecclestone - si chiar daca preturile locuintelor care se incadreaza in aceasta portiune au ajuns in ultimul an la aproximativ 2,5 milioane de lire sterline, Kensington Palace Gardens ramane primul loc.

Cod galben de ceata in mai multe judete. Care sunt zonele vizate

In acest inceput de saptamana, temperaturile incep sa creasca. Luni avem parte de maxime un pic mai scazute, decat ar fi normal in aceasta perioada, dar de marti, ne apropiem.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )