Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ninge abundent in mai multe zone din tara. Drumarii au intervenit de urgenta cu material antiderapant

Antena3 Antena3,
Ninge abundent in mai multe zone din tara. Drumarii au intervenit de urgenta cu material antiderapant

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat ca toate directiile sale regionale de drumuri si poduri au mobilizat personalul pentru a interveni in caz de nevoie,. continuă pe Antena3

Cod galben de vant in mai multe judete din tara. Rafalele vor atinge chiar si o suta de kilometri la ora

Meteorologii au emis, joi seara, o avertizare cod galben de vant puternic pentru diferite zone din opt judete. Potrivit meteorologilor, in zonele de munte din judetele Cluj, Bistrita-Nasaud si.

Alerta meteo. Cod galben de vant in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis atentionari cod galben de vant pentru zonele de munte din judetele Cluj, Bistrita-Nasaud, Maramures, Bacau, Neamt si Suceava. in judetele Cluj, Bistrita-Nasaud si.

Mai multe inregistrari din timpul atacului din Las Vegas au fost date publicitatii. Cum au actionat politistii - VIDEO

Politia din Las Vegas a facut publice mai multe inregistrari din timpul atacului din Las Vegas, realizate cu camerele de corp ale politistilor. intr-o conferinta de presa, politia din Vegas a.

Cod portocaliu de ninsori si ploi in mai multe judete din tara. Cod galben de vremea rea in restul tarii

Avertizarea de ploi si ninsori intra in vigoare sambata dimineata, ea fiind valabila pana duminica, timp in care judetele din sud si sud-est vor fi afectate de ploi abudente. La munte, ninsoarea va fi viscolita, atrag atentia meteorologii.

Mai multe voci din Partidul Conservator cer demisia premierului Theresa May, spune un fost ministru

Un grup de 30 de deputati s-a format in cadrul Partidului conservator pentru a cere demisia premierului britanic Theresa May, a afirmat vineri un fost ministru, care solicita alegere unui nou lider in fruntea Tories, scrie AFP.

Ce mai putem vedea prin Teatrele din tara? (I)

Comentez, in randurile care urmeaza, premiere de la doua Teatre din tara. Regele cerb de la Teatrul Regina Maria din Oradea si Fat Pig de la Teatrul Fani Tardini din Galati.

O masina a intrat in multime la Londra; mai multe persoane sunt ranite

O masina a intrat in multime astazi, la Londra, in apropierea Muzeului de Stiinte ale Naturii, iar mai multe persoane au fost ranite, informeaza BBC.

O masina a intrat in multime la Londra; mai multe persoane sunt ranite

O masina a intrat in multime astazi, la Londra, in apropierea Muzeului de Stiinte ale Naturii, iar mai multe persoane au fost ranite, informeaza BBC.

O masina a intrat in multime la Londra: mai multe persoane sunt ranite

O masina a intrat in multime la Londra, in apropierea Muzeului de Stiinte ale Naturii, iar mai multe persoane ar fi fost ranite, scrie BBC.

O masina a intrat intr-un grup de pietoni, la Londra: Mai multe persoane au fost ranite(FOTO, VIDEO)

O masina a intrat intr-un grup de pietoni, la Londra, mai multe persoane fiind ranite, informeaza RT. com. Incidentul a avut loc in apropierea Muzeului de Istorie Naturala din capitala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )