Libnet.ro
UNICEF

16:30

Nissan vrea sa lanseze cea mai ieftina masina. Va costa in jur de 3.000 de dolari

Antena3 Antena3,
Nissan vrea sa lanseze cea mai ieftina masina. Va costa in jur de 3.000 de dolari

Nissan intentioneaza sa relanseze marca Datsun. Producatorul auto nipon Nissan vrea sa stabileasca noi minime in privinta pretului si sa ofere cel mai ieftin model la circa 3. 000 pana la 5. 000 de dolari,. continuă pe Antena3

Nissan vrea sa lanseze cea mai ieftina masina: Modelele Datsun vor costa in jur de 3.000 de dolari

Producatorul auto Nissan vrea sa relanseze marca Datsun si sa ofere cel mai ieftin model de pe piata, la numai 3. 000 pana la 5. 000 de dolari, transmiet WSJ. Planurile Nissan includ lansarea a sase modele.

Este cea mai tare oferta imobiliara. O casa cu trei dormitoare si curte costa 3750 de lei. Afla unde si cum o poti cumpara

750 de lire! Atat costa o casa cu trei dormitoare si curte in Marea Britanie! Aceasta locuinta ar putea deveni cea mai ieftina casa de pe teritoriul britanic la finalul acestei luni, cand va fi vanduta.

A fost descoperita CEA MAI STRALUCITOARE COMETA.

Doi astronomi au decoperit cea mai stralucitoare cometa. Peste doar un an, ea ar putea ajunge sa straluceasca chiar mai tare decat satelitul natural al Pamantului, potrivit evz. ro Astronomul amator rus Artiom Novicionok si colegul lui Vitali Nevski din Belarus au descoperit o cometa, care poate fi cea mai stralucitoare din ultimii 10 ani. Cometa zboara spre Pamant. Atata timp cat ea se va apropia de Soare, se va incalzi si va deveni din ce in ce mai stralucitoare. Zburand pe langa Soare, .

Gigantica si delicioasa! Iata cea mai mare pizza din lume

O pizzerie din Los Angeles face cea mai mare pizza din lume. Din deliciosul preparat culinar se pot hrani cu usurinta nu mai putin de 50 de persoane. Uriasa pizza este livrata, dupa cum probabil v-ati inchipuit .

Zoltan Brassai, Ford Romania: Nu am vazut proteste prin care oamenii sa ceara infrastructura. E cea mai mare problema a acestei tari

Masinile B-Max pe care Ford le produce la Craiova au inceput deja sa fie exportate, insa oficialii companiei americane reclama infrastructura de transport deficitara, ce reprezinta un impediment pentru dezvoltarea economiei romanesti. Nu am vazut oameni iesind in strada sa ceara infrastructura. Aceasta este cea mai mare problema a acestei tari, a declarat pentru 0-100. ro seful Ford Romania, Zoltan Brassai.

Forbes: Oprah Winfrey este cea mai bogata femeie de la Hollywood, urmata de Britney Spears

Oprah Winfrey este cea mai bogata femeie de la Hollywood, potrivit unui clasament Forbes. in perioada mai 2011 - mai 2012, celebra realizatoare de televiziune a castigat 165 de milioane de dolari. Pe locul doi.

Forbes: Oprah Winfrey este cea mai bogata femeie de la Hollywood, urmata de Britney Spears

Oprah Winfrey este cea mai bogata femeie de la Hollywood, potrivit unui clasament Forbes. in perioada mai 2011 - mai 2012, celebra realizatoare de televiziune a castigat 165 de milioane de dolari. Pe locul doi se.

Septembrie a fost cea mai sangeroasa luna din ultimii doi ani, in Irak.

Septembrie a fost cea mai violenta luna in Irak din august 2010, cu 365 de morti si 683 de raniti, potrivit unei statistici comunicate luni de doua ministere irakiene, al Sanatatii si de Interne, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Potrivit statisticilor, 182 de civili, 88 de politisti si 95 de soldati au murit in violentele produse in aceasta luna care tocmai s-a incheiat. Printre raniti, 453 sunt civili, 110 politisti si 120 soldati. Acesta este cel mai grav bilant din august 2010, cand au .

Utile: 5 semne care prevestesc diabetul; A fost descoperita cea mai usoara metoda pentru a slabi; Leacuri care tin la distanta bolile de sezon

Ce mananci ca sa scapi de depresie? Asa cum ciocolata, prajiturile sau pizza te pot face fericita cand le consumi, alte alimente pot avea efectul invers, din cauza substantelor pe care le contin sau, din. Cartofii congelati pusi la prajit pot produce cancer. Acasa, la restaurant sau in fast-food-uri, cartofii prajiti sunt cea mai populara hrana din lume. Ce nu stie nimeni insa este faptul ca atunci cand.

In my veins, cea mai noua piesa Mellina in colaborare cu Icex |AUDIO

In my veins, interpretata de Mellina si Icex este o noua piesa proaspat lansata de cei de la Thats Right Music Production. Este prima colaborare a noastra cu un artist international de calibru. Icex este unul dintre cei mai importanti artisti de la VAM United Germany si este cunoscut atat in Germania, cat si in [.

ştiri din Auto

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )