Libnet.ro
UNICEF

12:45

Nobel Oil va deschide in 19 noiembrie prima sa benzinarie din Romania, la Iasi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nobel Oil va deschide in 19 noiembrie prima sa benzinarie din Romania, la Iasi

Compania petroliera Nobel Oil va deschide, pe 19 noiembrie, prima sa benzinarie din Romania, la Iasi, a declarat, luni, Michael Wring, seful Nobel Oil Services UK Ltd, pentru agentia azera de presa Trend, citata de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Lucrari pentru modernizarea retelei. Se opreste apa in tot orasul joi, 19 noiembrie

Din cauza lucrarilor la reteaua de apa, pentru montarea vanelor din caminele de monitorizare, in tot orasul se va opri apa, joi, pe 19 noiembrie. Astfel, incepand cu miezul noptii si pana in seara zilei de joi, ora 22. 00, nu va curge picatura de apa in tot orasul.

Ridley Scott descrie prima scena din viitorul Blade Runner

Regizorul britanic a descris prima scena din mult asteptata continuare a filmului Blade Runner din 1982. De curand, Ridley Scott a avut ocazia de a discuta in cadrul AFI Film Fest despre continuarea unuia dintre cele mai cunoscute filme din toate timpurile. Blade Runner, regizat in anul 1982,a reusit pe parcurs sa adune un numarurias [] Ridley Scott descrie prima scena din viitorul Blade Runner Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

MedLife a achizitionat centrul de imagistica Prima Medical din Craiova

Compania de servicii medicale private MedLife a achizitionat integral un nou centru de imagistica, Prima Medical din Craiova, cu afaceri de patru milioane de lei anul trecut, arata un comunicat remis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )