Libnet.ro
UNICEF

13:45

Si noi le avem pe ale noastre. Vedeta din Romania care s-a pozat FARA lenjerie intima in oglinda

Antena3 Antena3,
Si noi le avem pe ale noastre. Vedeta din Romania care s-a pozat FARA lenjerie intima in oglinda

Dupa modelul vedetelor de peste Ocean, si artistii autohtoni au inceput sa se imprieteneasca cu telefonul mobil, oglinda si Twitterul. Astfel, pentru a-i atrage cat mai mult pe fanii lor, vedetele din Romania. continuă pe Antena3

Imaginea din Romania care ii nedumereste pe internauti. Ce cauta copacul in mijlocul pistei de biciclisti?

O fotografie realizata in Bucuresti ii nedumereste pe internauti. Postata pe site-ul umoristic 9gag. com, fotografia arata un copac situat fix in mijlocul unei piste de biciclisti. Cum era de asteptat, inter.

Kevin Costner a multumit comunitatii cinematografice din Romania, in discursul ...

Kevin Costner a multumit comunitatii cinematografice din Romania, care a ajutat la realizarea miniseriei de televiziune Hatfields McCoys, pentru care a primit premiul Emmy pentru cel mai bun actor in rol principal, potrivit Mediafax. Distinctia care i-a fost inmanata lui Kevin Costner la gala Primetime Emmy 2012, in noaptea de duminica spre luni, este primul Emmy pe care actorul il castiga. A trebuit sa mergem pana in Romania sa filmam aceasta poveste americana, a spus Costner, la .

AQUA Carpatica continua sa lupte pentru transparenta si puritatea apelor minerale din Romania

AQUA Carpatica ia din nou atitudine cu privire la refuzul Patronatului Apelor Minerale APEMIN de a se alatura initiativei Legea Apei, privind puritatea apelor minerale din Romania. intr-un comunicat de presa.

Amprenta Coca-Cola asupra economiei din Romania

Studiul Impactul socio-economic al Sistemului Coca-Cola in Romania, realizat de profesorul Ethan B. Kapstein, in calitate de profesor de Economie Politica in cadrul INSEAD Institut Europeen d'Administration des Affaires), in colaborare cu firma de consultanta Steward Redqueen Haarlem, Olanda) detaliaza si cuantifica impactul pozitiv al Sistemului Coca-Cola asupra economiei romanesti. Conform rezultatelor studiului, Coca-Cola contribuie semnificativ la bunastarea generala din Romania, oferind locuri de munca de calitate si generand plus valoare in restul sectoarelor economice.

Sezonul estival, un succes. Piata turismului din Romania incheie pe plus anul 2012

Piata turismului din Romania va incheia in crestere anul 2012, intrucat sezonul pe litoral s-a incheiat cu cifre foarte bune, ceea ce aduce optimism si in ceea ce priveste sezonul de iarna, a declarat,.

Coca-Cola investeste 1 milion de euro in proiectele de CSR din Romania.

Recent, Coca-Cola a prezentat studiul Impactul socio-economic al Sistemului Coca-Cola in Romania, realizat de Ethan B. Kapstein, in calitate de profesor de Economie Politica in cadrul INSEAD Institut Europeen dAdministration des Affaires), in colaborare cu societatea de consultanta Steward Redqueen Olanda). Studiul detaliaza si cuantifica impactul pozitiv al Sistemului Coca-Cola din Romania asupra economiei locale. Conform rezultatelor studiului, Coca-Cola contribuie semnificativ .

Mechel: Activitatea uzinelor din Romania va continua. Disponibilizatii primesc bani

Activitatea celor cinci uzine siderurgice Mechel din Romania aflate pe lista activelor recomandate de catre Consiliul de Administratie pentru vanzare va continua in regim normal, iar angajatii disponibilizati vor primi plati compensatorii, se arata intr-un comunicat al grupului rus Mechel.

Mechel: Activitatea uzinelor din Romania va continua in regim normal; disponibilizatii ...

Activitatea celor cinci uzine siderurgice Mechel din Romania aflate pe lista activelor recomandate de catre Consiliul de Administratie pentru vanzare va continua in regim normal, iar angajatii disponibilizati vor primi plati compensatorii, se arata intr-un comunicat al grupului rus Mechel, citat de Mediafax. Consiliul de Administratie al Mechel al Mechel a decis vineri mai multe masuri de restructurare a grupului, avand ca scop imbunatatirea rezultatelor financiare, printre acestea figurand si .

Dan Diaconescu s-a intors in tara: Nu sunt omul nimanui. Sunt un biet ziarist din Caracal care vrea sa salveze Oltchim. / Vom plati asa cum ne-am angajat, cat de repede vrea Guvernul sa ne ia banii. / Toata planeta e interesata sa cumpere Oltchim

Dan Diaconescu s-a intors miercuri dupa pranz pe aeroportul Otopeni dupa ce parasise tara in urma cu doua zile: Am fost in Franta, Germania, Spania, Monaco, Austria. O sa aflati de la cei de la SIE cu cine m-am intalnit in tarile in care am fost, erau la cativa metri de noi la fiecare intalnire, le-a spus el jurnalistilor la sosirea pe aeroport. Patronul OTV i-a acuzat din nou pe guvernanti ca vor doar sa inchida combinatul sau sa il falimenteze, eu vreau sa il salvez, sustinand ca are banii prevazuti in contractul pentru privatizarea Oltchim: Vom plati asa cum ne-am angajat, cat de repede vrea Guvernul sa ne ia banii. Vom semna contractul cand Guvernul va accepta conditiile noastre, suntem un investitor strategic. Noi am cerut acest termen de 10 zile, noi ne-am oferit sa platim in 10 zile.

Duelul Viorilor: S-a incheiat a doua confruntare Stradivarius vs Guarneri pe scenele din Romania.

Devenit deja un brand, obtinand notorietate si admiratori de la un an la altul, Turneul Duelul viorilor, organizat de Radio Romania Cultural si Asociatia Culturala Accendo, a ajuns la finalul celei de-a doua editii. Publicul din 9 orase ale Romaniei a avut privilegiul unic de a asculta in aceeasi seara, in aceeasi sala, doua viori de mare valoare, adevarate opere de arta : Guarneri del Gesu Catedrala a lui George Enescu pusa la dispozitie de Muzeul National George Enescu, in .

ştiri din Monden

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )