Libnet.ro
UNICEF

18:30

Noi detalii cutremuratoare despre atacul dintr-o biserica din Franta! Teroristii au fortat preotul sa ingenuncheze, au spus rugaciuni in araba si au filmat intreaga scena

B1 B1,
Noi detalii cutremuratoare despre atacul dintr-o biserica din Franta! Teroristii au fortat preotul sa ingenuncheze, au spus rugaciuni in araba si au filmat intreaga scena

O calugarita care a reusit sa fuga de la locul atacului terorist dintr-o biserica din Normandia, Franta, a dat detalii cutremuratoare despre incident, potrivit washingtonpost. com. Mai exact, potrivit. continuă pe B1

Reactia Papei Francisc dupa atacul sangeros dintr-o biserica din Franta

Papa Francisc isi exprima marti 'durerea si groaza' si 'condamna ferm' atacul dintr-o biserica din Franta, se arata intr-un comunicat al Vaticanului, care califica aceasta crima ca.

Reactia Patriarhiei Romane dupa atacul armat dintr-o biserica din Franta

Patriarhia Romana afirma, intr-un comunicat transmis marti seara AGERPRES, ca atacul petrecut in Biserica din Saint-Etienne du Rouvray reprezinta un atentat simbolic la identitatea.

Forte satanice implicate in atacul jihadist dintr-o biserica din Franta

Arhiepiscopul catolic de Alep Siria), monseniorul Jean-Clement Jeanbart, venit in Franta pentru a conduce un pelerinaj religios, a denuntat marti 'fortele satanice' dupa atacul jihadist.

Radu Banciu, despre atacul lui Vanghelie la adresa lui Oprea: Vorbim despre politica facuta la carciuma. in Romania, acolo se face politica (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu de la B1 TV despre subiectele de interes ale zilei, printre care si atacul lansat de catre Marian Vanghelie la adresa lui Gabriel.

in viata mea nu am vazut asa o reactie de la un politist inarmat pana in dinti. Un roman care lucreaza in Germania vorbeste despre atacul din Ansbach

Atacul terorist care a avut loc duminica noapte in orasul german Ansbach a lasat urme si pentru un roman stabilit in Germania. Chiar daca urmele nu sunt fzice, imaginile vazute in.

Sinteza: Tot ce stim despre atacul de la Munchen, la o zi dupa tragedie

La o zi dupa atacul care a paralizat Munchen o noapte intreaga, stim ca atacatorul era un tanar de 18 ani, care a impuscat noua oameni,apoi s-a sinucis. Politistii nu cunosc inca motivele pentru care Ali Sonboly a recurs la acest gest, dar au exclus legaturile cu retelele teroriste internationale.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )