Libnet.ro
UNICEF

05:15

Noi detalii despre familia italianului cu coronavirus: Sotia este in carantina, iar socrii sunt izolati la domiciliu

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre familia italianului cu coronavirus: Sotia este in carantina, iar socrii sunt izolati la domiciliu

Sotia barbatului italian depistat cu coronavirus este in carantina, iar socrii acestuia sunt izolati la domiciliu, a precizat prefectul din Gorj, miercuri dimineata. continuă pe Antena3

Noi detalii despre italianul care a vizitat Romania si are coronavirus. Iubita barbatului e din Gorj

Un barbat in varsta de 72 de ani, intors in Italia din Romania este infectat cu coronavirus. Barbatul ar fi revenit in Rimini din Romania. in urma testelor, s-ar fi descoperit ca este infectat cu coronavirus.

Medic din Italia despre gravitatea noului coronavirus: Este o gripa mai grava, nu o boala mortala

Directoarea Laboratorului de cercetari si analize din cadrul Spitalului Universitar Luigi Sacco din Milano, Maria Rita Gismondo, afirma intr-o postare pe Facebook ca noul coronavirus nu este altceva decat o forma de gripa putin mai grava si ca nu ar prezenta un pericol deosebit de important, asa cum este considerat in prezent: .

Alexandru Ciucu ii creeaza lui Cristi Minculescu cea mai speciala tinuta. Detalii despre inedita colaborare!

Creatiile vestimentare ale lui Alexandru Ciucu au fost purtate pana acum de membri ai Caselor Regale europene, de Presedintele Klaus Iohannis si de cunoscuti oameni de afaceri, insa noua colaborare stilistica a designerului va uimi cu siguranta publicul.

Ce spun medicii despre simptomele noului coronavirus care a ajuns si in Europa. Cum se manifesta, de fapt

Medicii ne anunta despre simptomele pe care le putem suferi in cazul in care intram in contact cu noul coronavirus. Cum se manifesta acesta si ce afectiunii grave pot aduce asupra corpului uman? Ce spun medicii despre simptomele noului coronavirus care a ajuns si in Europa Specialistii sustin ca noua epidemie aparuta in China pe .

Cati bani a dat un pasager proaspat intors din China pe un test de coronavirus. Suma este uriasa

Criza epidemiologica declansata in China a ajuns si in Europa, cea mai afectata tara, in acest moment, fiind Italia, cu peste 300 de cazuri de infectie si aproximativ 10 persoane decedate. Focarul principal, asa cu a fost anuntat oficial, a fost in provincia Wuhan, din China. Cati bani a dat un pasager proaspat intors din .

Au crezut ca s-au vindecat de coronavirus dar dupa externare au fost testati din nou pozitiv

Noi detalii despre evolutia epidemiei de coronavirus au ies la iveala. Pacientii se pot imbolnavi in mod repetat, chiar daca initial s-au recuperat. Circa 14% dintre pacientii din provincia.

SUA avertizeaza: Pandemia de coronavirus nu este o chestiune de daca, ci de cand

Autoritatile din Asia au raportat sute de noi cazuri de infectie cu coronavirus, miercuri, iar printre acestea se numara si un soldat american stationat in Coreea de Sud, in timp ce Statele Unite avertizeaza c.

Subiectele zilei: Cum ar putea arata Linia Verde dintre Militari si Drumul Taberei; Corespondenta din Milano. Chinatown si-a inchis magazinele, dar nu se teme de coronavirus; Cine este cea mai puternica femeie din Coreea de Nord

Tatal tanarului mort dintr-o eroare de comunicare la Colectiv: Arafat, Steniu-Cercel si Rafila ne asigura azi ca stapanesc coronavirusul asa cum asigurau ca avem de toate la Colectiv!. De ce s-a amanat de zece ori procesul de evaziune al fostului preot Pomohaci. Teoretic, ar trebui sa fie prezent. Dar nu stiu daca va veni sau nu, a spus avocatul sau despre termenul de judecata de maine.

Mesajul lui Raed Arafat pentru mesajele false despre cazurile de coronavirus in Romania. Situatia oficiala

Raed Arafat a afirmat in cursul zilei de marti, la Sinteza Zilei, ca autoritatile romane nu ascund situatia reala din tara. Ce spune seful DSU despre panica instalata in Romania si despre situatia actuala? Raed Arafat, situatia oficiala din Romania: Sunt false cazurile de coronavirus din tara? Situatia din lume i-a amploare si alarmeaza din .

Streinu-Cercel: Exista 150 de kituri de testare pentru coronavirus, problema este a mastilor si a costumelor de protectie, care trebuie importate Virusul se transmite relativ simplu

Managerul Institutul de Boli Infectioase Matei BalsAdrian Streinu Cercel, atrage atentia ca noul coronavirus se transmite foarte usor, pe calea aerului, el sustinand ca ce fac apa si sapunul nu face nicun dezinfectant. intrebat luni dimineata, la Digi 24, cat de pregatite sunt autoritatile, Cercel a spus ca la acest moment exista kituri de testare pentru 150 de pacienti, insa nu sunt masti si nici costume de protectie, care trebuie importate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )