Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cati bani a dat un pasager proaspat intors din China pe un test de coronavirus. Suma este uriasa

Playtech Playtech,
Cati bani a dat un pasager proaspat intors din China pe un test de coronavirus. Suma este uriasa

Criza epidemiologica declansata in China a ajuns si in Europa, cea mai afectata tara, in acest moment, fiind Italia, cu peste 300 de cazuri de infectie si aproximativ 10 persoane decedate. Focarul principal, asa cu a fost anuntat oficial, a fost in provincia Wuhan, din China. Cati bani a dat un pasager proaspat intors din . continuă pe Playtech

Cati bani a dat Antonia pentru a-si pune silicoane. Face suma asta intr-o seara

Antonia a decis in luna februarie sa isi mareasca bustul, pentru a doua oara. Cati bani a dat cantareata pe schimbare? Este echivalentul a doua concerte de-ale sale. Cati bani a dat Antonia pentru a-si pune silicoane? Nemultumita de forma bustului sau si de faptul ca sanii ii erau putin lasati, Antonia s-a lasat pe .

SRI se implica in problema coronavirusului. Aproape 900 de oameni intorsi din China au fost verificati de institutie

Un numar de 845 de oameni care s-au intors din China au fost verificati de Serviciul Roman de Informatii SRI), a spus, marti, vicepresedintele Comisiei de control SRI, Marian Cucsa.

Cati bani costa, de fapt, un bilet de avion pe ruta Romania Italia, dupa izbucnirea epidemiei de coronavirus, in nordul Peninsulei

Italia a devenit epicentrul europaean al Covid- 19, virusul care se raspandeste rapid in peninsula. in Italia, trei perspane in varsta de 80 de ani au murit, toate acestea fiind in regiunea Lombardia, cea mai afectata de aparitia coronavirsului. Iata cum arata preturile biletelor de avion, dus intors, Romania- Italia, in aceasta perioada, si .

Barbat din Iasi, izolat la domiciliu dupa ce s-a intors, recent, din China

Un barbat din Iasi este izolat la domiciliu, dupa ce s-a intors recent din China, unde a petrecut Anul Nou Chinezesc, anunta reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Iasi. Este un barbat venit.

Cat a platit un american intors din China pentru un test de coronavirus

Un american care s-a testat pentru coronavirus dupa ce a inceput sa aiba simptome asemanatoare gripei la revenirea din China, a primit facturi medicale de aproape 3. 500 de dolari.

Cati bani castiga un cersetor intr-o zi daca sta 12 ore in zona Piata Romana

Ii vedem zilnic prin locurile aglomerate, in piete, statii si mijloace de transport public si de cele mai multe ori ne impresioneaza. Nu se sfiesc sa intinda mana si sa joace rolul victimei, un rol pentru care au toate accesoriile: haine ponosite, texte lacrimogene si intotdeauna o poveste plina de dramatism. Sfatul autoritatilor este sa .

Sunt periculoase produsele care vin din China? Anuntul oficial de la Ministerul Sanatatii

E cunoscut ca piata romaneasca este invadata de produse Made in China, lucru care a exasperat pe multi. De aceasta data, sentimentul este unul de ingrijorare, dat fiind contextul panicii de coronavirus. intrebarea care se ridica este: sunt periculoase produsele care vin din China? Anuntul facut de Ministerul Sanatatii. Sunt periculoase produsele care vin din .

Laurette, speriata de coronavirus! Tocmai ce s-a intors din Italia! Sper sa fiu bine

Laurette s-a intors din Italia, speriata de coronavirus. Vedeta a intampinat mai multe probleme pe aeroportul din Italia, dar si pe cel din Bucuresti. Momentul in care femeia s-a panicat, a fost atunci cand a.

Buzoianca suspecta de coronavirus, dupa ce s-a intors din Italia, a fost izolata in tabara de la Arbanasi

Femeia care a chemat ambulanta, la Buzau, acuzand stari de rau dupa ce s-a intors din Italia, a fost izolata timp de 14 zile in tabara de la Arbanasi.

Stirile ProTV: Categoria de varsta care nu este afectata de coronavirus. Vedeti aici toate statisticile in timp real despre virusul din China

Singura categorie de persoane care a facut fata cu brio coronavirusului din China sunt copii. Desi nu exista inca un vaccin impotriva virusului, sistemul imunitar al copiilor nu a fost pana in prezent doborat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )