Libnet.ro
UNICEF

08:01

Noi detalii din ancheta privind destituirea presedintelui Donald Trump: Ajutorul financiar pentru Ucraina, sistat la 90 de minute dupa convorbirea telefonica cu Zelenski (VIDEO)

B1 B1,
Noi detalii din ancheta privind destituirea presedintelui Donald Trump: Ajutorul financiar pentru Ucraina, sistat la 90 de minute dupa convorbirea telefonica cu Zelenski (VIDEO)

Noi dezvaluiri in scandalul Ucrainagate, din cauza caruia Donald Trump risca destituirea. O persoana responsabila cu gestionarea bugetului american a cerut Pentagonului sa astepte inainte de plati un ajutor. continuă pe B1

Dezvaluiri din ancheta privind uciderea a doua fete in Satu Mare. Marin a rupt un ciocan in timp ce le lovea in cap

O crima dubla a tulburat linistea locuitorilor din localitatea Barsaul de Sus, din judetul Satu Mare. Un recidivist pe nume Marin Pinte a omorat si apoi a jefuit doua femei.

Infiintarea comisiei de ancheta privind situatia cazurilor copiilor disparuti - aprobata de Biroul permanent

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a aprobat, luni, constituirea unei comisii de ancheta privind situatia cazurilor copiilor disparuti.

Criminalul care a ucis doua femei la Satu Mare. Detalii oripilante din ancheta: a rupt ciocanul in timp ce le lovea

Viata celor doua femei din Barsau de Sus, judetul Satu Mare, a fost curmata in cel mai cumplit mod de catre un recidivist periculos. Criminalul le-a lovit cu un ciocan pana a fost convins ca acestea au murit. Dubla crima a avut loc in seara zilei de 10 decembrie, iar autorul a fost arestat preventiv.

ANP a cerut rapoarte unitatilor din subordine privind celulele fara conditii corespunzatoare

Conducerea Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) a cerut unitatilor subordonate rapoarte si fotografii privind spatiile de detinere care nu sunt corespunzatoare in ceea ce priveste conditiile de.

ştiri de la B1

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2563 seconds )